Hverdagslydighet og miljø



Kursarrangør: Canis avd Østfold
Sted: Østfold
Østfold
Kursadresse: Nesveien 320, 1514 Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2500
Neste kurs: 18.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer! I denne perioden starter kjønnsmodningen og valpen din er plutselig i ferd med å bli mer opptatt av spennende «duft-flekker» og andre hunder enn av deg.

I denne perioden kan det være vanskelig å opprettholde motivasjonen til å trene på de grunnleggende øvelsene som du følte at dere mestret på valpekurset.

Målsettingen med dette kurset er å gi deg inspirasjon og motivasjon i den videre treningen av hunden din. I løpet av seks uker har vi fullt fokus på å gi deg som eier kunnskap for å håndtere unghund-perioden. I tillegg får hunden med seg miljøtrening der de andre kursdeltakerne kan sees på som «forstyrrelser» i treningssituasjonen.

I løpet av kurset arbeider vi videre med de grunnleggende øvelsene; bl.a. innkalling, ro, gå pent i bånd, kontakt, sitt og bli og dekk og bli. Om noen ønsker å fokusere mer i retning av lydighetsøvelser, er det også en anledning for det.

På våre kurs bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter, er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Teorien holdes innendørs/under tak med mulighet for å trene ro på teppet for hundene. Dere får også hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at dere får best mulig utbytte av treningen.

Datoer: 18.6, 20.6, 25.6, 27.6, 2.7 og 4.7.2024
Tidspunkt: 18-19.15

Kursholder:
Dr. Karin Mohn Engebretsen, PhD, MSc, BSc
Hundeterapeut og canis-instruktør, nkk instruktør trinn 1- og trinn 2-bruks og tidligere hundefører i norske redningshunder.
Utdannet atferds-konsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/