Hverdagslydighet - Rygge!- nettkurs



Kursarrangør: Hundesenteret AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Du har tilgang på kurset i 6 måneder så du har god tid til å ta modulene så mange ganger du ønsker.
Pris: 399

Vi tilbyr tkurs i hverdagslydighet - Rygge! - nettkurs. Klar for å lære noe morsomt og kult med hunden din? En øvelse som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av? Klar for å lære noe morsomt og kult med hunden din?

Innhold:
En øvelse som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av? Øvelsen er også bra for både muskulatur, bevegelse og sist men ikke minst for flere øvelser i klasse 3 i rallylydighet! Velkommen til å joine moroa. Instruktøren vår Dagrun gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Dere kan spørre om hjelp når som helst det passer dere selv.

Instruktøren vår Dagrun gleder seg til å veilede dere gjennom mange morsomme og utfordrende moduler. Du har både tilgang til instruktør for spørsmål og veiledning under hele kurset, og i facebookgruppa kan du også dele erfaringer med de andre som tar samme kurs. Etter du har gjennomført alle modulene kan du ta en valgfri test for å se hvor mye du og hunden har lært og evt. hvilke moduler dere bør ta en gang til. Etter endt kurs får dere tilgang på diplom.

Vi gleder oss til se deg nå målet ditt!

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som har hund fra 6 mnd. og eldre, og krever ingen forkunnskaper. Hvis du har atferdsutfordringer anbefaler vi at du bestiller en atferdskonsultasjon før du går på kurs.