Homeparty 6. sans/utdrikningslag



Kursarrangør: Dyretolksenteret
Sted: Oslo
Oslo
Type:Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.000

Vi arrangerer kvelder hvor vi kommer ut til deg og dine venner. Vi legger opp til forskjellige morsomme oppgaver som du og dine venner skal utføre. Oppgavene blir laget for å teste ut den 6.sans.

Det kan være alt fra kontakt med døde mennesker, snakke med dyr, finne ut hva som befinner seg innpakket i en pakke, reading av mennesker osv. Det kreves ingen forkunnskaper, da dette skal være sosialt og morsomt. Det vil bli gitt kort forklaring i forkant av oppgavene.

Vertinnegave: Gratis dyretolkkurs eller tarotlesing


Utdrikningslag
Som beskrevet under homeparty blir dette på samme måte. Vi har sett at det er lite tilbud til de som ønsker å gjøre noe annerledes på utdrikkningslagene. Vi tilbyr da altså å komme ut til festen og arrangere en liten 6.sans "camp" hos dere. Dere kan velge selv om det kun er bruden/brudgommen som skal gjøre oppgavene eller om alle skal delta. Det mest sosiale er jo selvfølgelig at alle deltar.

Ett krav vi stiller er at dere ikke er overstadig beruset da vi ønsker å ha en seriøs men spennende ramme rundt temaet. Det beste er da og leie oss inn tidlig på dagen :)

Dette er en artig vri på utdrikkningslag og vi lover å gjøre vårt beste for at dagen skal bli perfekt for bruden.

Gave til bruden: Gratis 2 dagers dyretolkkurs eller 6. sans kurs