Helse- og oppvekstfag Vg1 - programfag integrert fellesfag



Kursarrangør: OPUS Drammen
Sted: Opus Drammen - Åssiden videregående skole - Bygg G
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Betzy Kjelsbergs vei 280, 3028 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 år

Vi tilbyr kurs i helse- og oppvekstfag Vg1 - programfag integrert fellesfag. Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? På Helse- og oppvekstfag kan du bli apotektekniker, tannhelsesekretær, hudpleier, helsefagarbeider, aktivitør, ambulansesjåfør og mye mer!

Innhold:
Helse- og oppvekstfag (HO) kan tilby opplæring innen mange spennende yrker og gode lærlingordninger. Det vil bli et stort behov for helsepersonell i fremtiden og det er derfor mange muligheter innen helsesektoren.

På HO vil du gå i små klasser på 15-20 elever. Det gir et oversiktlig klassemiljø og tett relasjon med lærerne. Avdeling for Helse- og oppvekstfag (HO) har de siste årene hatt stort fokus på temaene livsmestring, glede andre og mental helse.

Hvorfor velge vår videregående skole:
Åssiden videregående skole har den største helse- og oppvekstavdeling i Viken sør-vest! For deg medfører det at vi kan tilby et stort fagmiljø og mange dyktige lærere. Med det bredeste tilbudet innenfor utdanningsprogrammet, betyr det at avdelingen er en møteplass for ungdom fra hele fylket.

Målgruppe for kurset:
Helse- og omsorgsfag passer for deg som er omsorgsfull overfor andre mennesker. Du må være flink til å kommunisere med mennesker i ulike livssituasjoner, og god til å samhandle både med pasienter og kolleger.

Kursmateriell:
Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Elev-PC-ordningen gjelder for nye elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune. Du kan bestille PC / Mac gjennom fylkeskommunens ordning, eller du kan bruke din egen hvis du har en god maskin fra før. Hvis du bestiller gjennom fylkeskommunens ordning, eier du maskinen selv, også etter endt videregående opplæring.

Vis flere tilsvarende kurs: