HSK Eksamen Forberedelse Gruppekurs (HSK1-HSK9)



Kursarrangør: Lær Kinesisk
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Monday - Friday 8 am - 7 pm Saturday and Sunday 8 am - 6 pm
Varighet: 1 måned
Pris: 3249
Neste kurs: 07.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr omfattende forhåndsforberedelseskurs for HSK-eksamen, som dekker alle nivåer fra HSK1 til HSK9. Kursene våre er utformet i henhold til de offisielle retningslinjene og kravene for HSK-eksamen.

Kursoversikt:
Skreddersydd læring for hvert HSK-nivå:
Våre forberedelseskurs dekker alle HSK-nivåer, fra HSK1 (nybegynner) til HSK9 (avansert). Læreplanen er spesifikt utformet basert på den offisielle eksamensstrukturen for hvert nivå, noe som sikrer at studentene lærer de riktige ferdighetene for å møte eksamenskravene:

HSK1-HSK3: Fokus på grunnleggende dagligdags ordforråd, grammatikk og enkle samtaleferdigheter. Målet er å bygge et sterkt fundament i lytte- og leseferdigheter.
HSK4-HSK6: På mellomnivå inkluderer kurset mer komplekse språkstrukturer som forbedrer evnen til å diskutere en rekke temaer flytende. Det legges vekt på å lese lengre tekster og forbedre lytteferdigheter.
HSK7-HSK9: For avanserte studenter forbereder kurset deg til å delta i sofistikerte samtaler, akademiske diskusjoner og høynivå lese- og skriveoppgaver. Dette nivået er rettet mot å oppnå full kompetanse i språket.

Omfattende eksamensforberedelse:
Våre kurs er strukturert for å dekke alle delene av HSK-eksamen, inkludert:

Lytting: Øv med autentiske lydklipp for å forbedre forståelsesferdighetene dine. Vi simulerer ekte eksamensforhold for å gjøre studentene kjent med formatet og tempoet i lytte delene.
Lesing: Vår leseøvelse inkluderer en rekke tekster, alt fra enkle instruksjoner til komplekse artikler, avhengig av nivå. Studentene vil forbedre evnen til å forstå og tolke skrevet kinesisk.
Skrift (HSK3 og oppover): Fra HSK3 vil studentene lære hvordan man konstruerer grammatisk riktige setninger og gradvis skrive mer komplekse avsnitt og essay.
Samtale (HSK muntlig eksamen): For studenter som tar HSKK (muntlig) eksamen, tilbyr vi intensiv samtaleøving, med fokus på flyt, uttale og evnen til å uttrykke ideer klart.

Prøveeksamen og mock-eksamener:
For å sikre at studentene er fullt forberedt, gjennomfører vi regelmessige mock-eksamener som simulerer det virkelige HSK-testmiljøet. Disse prøveeksamenene hjelper studentene å bli kjent med eksamensformatet, tidsbegrensningene og spørsmålstypene, slik at de kan nærme seg den faktiske eksamen med selvtillit.

Personlig tilbakemelding og fremdriftssporing:
Våre små klassestørrelser sikrer at hver student får personlig oppmerksomhet. Lærerne gir detaljert tilbakemelding på prestasjonen, og fremhever områder for forbedring og foreslår målrettede strategier for å forbedre språkferdighetene. Fremdrift blir sporet gjennom hele kurset for å sikre at studentene forbedrer seg jevnt mot eksamensmålene sine.

Hjelp med eksamensregistrering:
I tillegg til å forberede studentene til eksamen, gir LC Chinese School også støtte med registrering til HSK-eksamen. Vi veileder studentene gjennom registreringsprosessen og sørger for at de er fullt informert om eksamensdatoer, avgifter og lokasjoner.

HSK-nivåoversikt:
HSK1: Mestere 150 grunnleggende kinesiske ord og fraser, med fokus på enkle samtaler og daglige interaksjoner.
HSK2: Lær 300 ord, som muliggjør mer detaljert samtale og forståelse av vanlige emner.
HSK3: Oppnå ferdigheter med 600 ord, som gjør det mulig for studentene å håndtere dagligdagse situasjoner, enkel lesing og skriving.
HSK4: Bygg ordforrådet til 1 200 ord, med fokus på mellomliggende samtale, leseferdighet og skriving av avsnitt.
HSK5: Med et ordforråd på 2 500 ord, kan studentene lese aviser, se kinesiske filmer og delta i detaljerte diskusjoner.
HSK6: Mestre 5 000 ord, som muliggjør full forståelse av kinesiske medier, litteratur og komplekse diskusjoner.
HSK7-HSK9: Disse nivåene er for avanserte elever som ønsker full kompetanse. Studentene vil mestre akademisk og profesjonell kinesisk, med fokus på høy-nivå skriving, lesing og samtale.

Kursplan og struktur:
Kursvarighet: Vanligvis varer kurset i 3-6 måneder avhengig av studentens startnivå og mål. Intensive programmer er også tilgjengelige for raskere forberedelse.
Klassefrekvens: Klassen holdes 2-3 ganger per uke, med hver økt som varer i 2 timer. For elever på høyere nivå (HSK5 og oppover) anbefales hyppigere økter.
Lokasjon: Studentene kan velge mellom fysiske klasser på skolen vår eller online undervisning via Zoom, og sikrer fleksibilitet for alle elever.

Hvem bør melde seg på:
Nybegynnerstudenter (HSK1-3): Ideelt for de som begynner sin kinesiske språkreise, og bygger et sterkt grunnlag i lytting, tale, lesing og grunnleggende skriving.
Mellomliggende studenter (HSK4-6): For elever som ønsker å forbedre sine samtaleferdigheter, leseferdigheter og formell skriveevne.
Avanserte studenter (HSK7-9): Skreddersydd for fagfolk eller akademiske elever som ønsker å mestre kinesisk på et avansert nivå for arbeid, studier eller personlig vekst.