Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
HACCP er et tema som må «fordøyes og modnes», og et 3-dagers HACCP-kurs gir følgende fordeler:
• Bedre tid til teori
• Flere gruppeoppgaver
• Mer tid til diskusjon og erfaringsutveksling
• Bedre tid til rettledning av hver enkelt kursdeltager
• Mulighet til å ta eksamen
Innhold:
• Systematisering av trygg mat arbeidet
• Krav til HACCP
• Næringsmiddelfarer
• Planlegging og organisering av HACCP-arbeidet
• Utarbeiding av HACCP-plan
• Grunnforutsetninger
• Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
• Hvordan kommunisere HACCP ut i virksomheten og få et levende HACCP-system
• Bransjerelaterte gruppeoppgaver
• Frivillig HACCP-eksamen
Målgruppe for kurset:
Bedrifter
Forkunnskaper:
• Forkunnskaper om HACCP er ikke nødvendig for å ha utbytte av kurset, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er ikke nødvendig å gå innføringskurset før dette kurset.
Eksamen / sertifisering:
Vi tilbyr HACCP-eksamen utviklet av RSPH på 2 nivåer: Level 2 Award in Understanding HACCP og level 3 Award in Understanding how to Develop a HACCP Plan. Begge nivå er på engelsk. Eksamensform: multiple choice.