Vi tilbyr online workshop om HACCP level 3. Dette kurset gir deltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.
Kursinnhold:
• Viktigheten av arbeid med mattrygghet og hvilken rolle HACCP har i det overordnede systematiske forbedringsarbeidet.
• Krav til HACCP
• Planlegging og organisering av HACCP
• Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
• Utarbeidelse av HACCP-plan
• Drift, kommunikasjon og kontinuerlig forbedring
• Gruppeoppgaver
• Frivillig HACCP-eksamen (nivå 2 eller 3)
Målsettingen er å gi deltagere:
• En innføring i hvorfor en bør prioritere å sikre produksjon av trygg mat
• En oppdatert generell kunnskap om HACCP
• Tilstrekkelig kunnskap om metodikken til aktivt å kunne delta i virksomhetens HACCP-arbeid og til å utvikle og forbedre eget HACCP-system.
• I tillegg kan deltagere få tilgang til Aquatiq sitt verktøy for fare- og risikovurdering
Digitale kurs:
• Kurset arrangeres i zoom
• Du vil motta mail med link til zoom, kursmateriale og evt. annen informasjon senest 2 dager før kursstart
• Påmeldingsfrist: senest 2 dager før kursstart
• For å motta kursbevis, må du delta på hele kurset / alle moduler
• Før du melder deg på kurs hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for avmelding og kansellering
Målgruppe for kurset:
Kurset er i første omgang rettet mot personer i virksomhetens HACCP-team, men anbefales også for alle med ansvar for trygg mat og risikostyring, ledelse, kvalitets- / laboratorie- og tilsynspersonell.
Forkunnskaper:
• Forkunnskaper om HACCP er ikke nødvendig for å ha utbytte av kurset, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er ikke nødvendig å gå HACCP Innføring (Level 2) før dette kurset.
Eksamen / sertifisering:
Vi tilbyr (frivillig) HACCP-eksamen utviklet av RSPH på 2 nivå:
Nivå 2: RSPH Level 2 Award in Understanding HACCP
Nivå 3: RSPH Level 3 Award in Understanding how to Develop a HACCP Plan
Pris for eksamen (level 2 og 3) kr 1.690,-