Grunnutdanning i frisørfaget - for deg som vil bli frisør



Sted: Oslo, Grønland
Oslo
Kursadresse: Tøyenbekken 21, 0185 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Dagtid
Varighet: 6 måneder
Pris: 85.000

Hvorfor ta frisørutdanning hos oss? Valg av riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere.

Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget!

Adam og Eva skolen har vunnet flere internasjonale priser og er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innfor frisørutdanning.

Om vår frisørutdanning
Vår målsetting er å gi elevene våre den beste, grundigste og mest relevante grunnopplæring i frisørfaget. Vi vurderer kontinuerlig hva som er den viktigste kompetansen for elevene å inneha til enhver tid.

Våre lærere ved Adam og Eva Skolen jobber også i salong, for hele tiden å være oppdatert, slik at våre elever får den beste frisørutdanningen.


Grunnutdanning
Å ta grunnutdanning hos oss krever ingen tidligere erfaring med yrket. For oss er det viktig at elevene våre er interessert og ønsker å stadig lære mer om frisørfaget. Vi lærer deg det grunnleggende du behøver innenfor klipp, farge og styling. Kurset inkluderer også opplæring innen geometri og kjemi - dette er tross alt det store deler av frisørfaget handler om. Hos oss sitter du ikke bare på skolebenken og øver på dukker, men du får også arbeidserfaring som frisør og utfører klipp og andre frisørbehandlinger på hårmodeller.

De forskjellige arbeidsområdene innen frisør utdanning er:
• Styling
• Grunnklippene
• Huden og håret
• Strukturforming
• Farge
• Verktøylære
• Service og kommunikasjon
• Bedriftsøkonomi
• Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
• Faghistorie
• Semesteroppgave

Grunnklipp
I denne delen lærer du grunnleggende klipp. Vi går igjennom grunnleggende klippeteknikk som som vil gi deg et godt utgangspunkt for alle typer klipp, og gjør det trygg med saksen i hånden.

Farge
Her går vi gjennom det generelle innenfor hårfarging, bleking, stripeteknikk med mer. Vi fokuserer også på etterbehandling og sikkerhet.

Bedriftsøkonomi
En stor del av frisør utdanningen handler om økonomi, rebooking og videresalg. Hos oss lærer du om det nødvendige innen dette tema.

HMS
Helse, miljø og sikkerhet er veldig viktig uansett hvilket yrke du jobber i. I frisøryrket består store deler av dagen i å stå oppreist, i utdanningen hos oss øver vi derfor inn gode arbeidsstillinger under hele studietiden. Tøyningsøvelser er svært forebyggende derfor gjør vi også dette under studietiden.

Godkjenninger
Godkjent av Statens Lånekasse, gå inn på www.lanekassen.no. Vi er godkjent av Fagopplæringsetaten, utgjør 6 måneder fratrekk i læretiden.
Adam og Eva Skolen er 100% støttet av Statens Lånekasse.