Gitarkurs - hjemmeundervisning



Kursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Stavanger-området
          Rogaland, Stavanger
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 748

Vi tilbyr hjemmeundervisning i gitar. Sliter du med logistikken og tidsklemma? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Har du oppdaget at private kulturskoler fakturerer like mye for sin undervisning som det koster å få en ekte Superinstruktør hjem til deg?

Innhold:
Gitar er et allsidig strengeinstrument som finnes i svært mange hjem. Den er blant verdens mest populære instrumenter, og det lages flere gitarer hvert år enn alle andre instrumenter til sammen.

Gitaren brukes i nær sagt alle musikksjangre, og har derfor også mange ulike tilnærmingsmåter for den som vil lære å spille. I sitt følge med samtidens populærmusikk ble gitaren utviklet i flere retninger, og finnes i dag i mange varianter. Uttrykksmessig har gitaren derfor et svært et stort spenn, fra det rent lyriske og nær eteriske, til de mørkeste riffene med fuzz og distortion som man finner i for eksempel black metal

Pris (1 - 2 elever pr time):
900-1000 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timessatsen 900 kr. pr. time. For reise på 30-60 min t/r blir timessatsen 1000 kr. pr. time. Er reise over 60 min settes timespris etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i gitar