Gellack! Fantastisk glans!



Kursarrangør: Nailed it
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Oppstart hver dag. Du bestemmer ditt eget tempo. Ingen felles samlinger.
Varighet: 6 måneder
Pris: 5000

De fleste damer liker å ha pene negler. Mange overser neglene fordi de vet ikke helt hva som skal til for at lakken holder seg, hvordan neglene kan forsterkes med f.eks gellack. Lær deg hvordan du løser dette for damer og deg selv. Kurset er online, inkl. startpakke med produkter + LED lampe.

Introduksjon: Konseptet vil gi deg en metode som er relativt ny og som tidligere har vært forbeholdt profesjonelle studioer. Dette er den enkleste teknikken vi har, og gir deg glansfulle og flotte negler som varer i 3 uker. De 11 stegene tar under 1 time å gjennomføre når du kan teknikken. Det inkluderer herding med LED-lampe.

Du ser modulene så mange ganger du ønsker og du får tilgang til kurset i 6 måneder. Det er ingen obligatoriske samlinger og heller ingen tidspunkt du må forholde deg til.

Høres ikke dette helt fantastisk ut? Du starter akkurat når det passer deg. Vi gleder oss til å se deg inne på kurssiden!

Målgruppe: Passer både for hjemmebruk eller deg som ønsker en ekstrainntekt gjennom hobbyen din. Det forventes at profesjonelle negledesignere skal kunne teknikken, ofte i kombinasjon med akryl.

Varighet: Deltagerne våre gjennomfører kurset på typisk 1 til 4 uker.

Diplom: Ved bestått prøve.

Pris: 5000,- kr inkludert startpakke+ LED Lampe

Vis flere tilsvarende kurs: