Franskkurs i Perpignan



Kursarrangør: Eduplanet
Sted: Perpignan
          Utlandet, Frankrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 20 leksjoner pr uke à 60 minutter

Vi tilbyr franskkurs i Perpignan på CUEF. Centre Universitaire d’etudes Francaise, (CUEF) er en del av det prestisjetunge University of Perpignan som ble grunnlagt på 1.300-tallet med et årlig inntak på rundt 10.000 studenter.

Innhold:
På campus finner du også en seksjon som er spesielt tilrettelagt for internasjonale studenter som ønsker å ta alt fra kortere sommerkurs til semesterkurs i fransk. Skolen er utstyrt med et moderne bibliotek, idrettsanlegg og en avdeling for fritidsaktiviteter som skal fremme fransk kultur gjennom utveksling med franske universitetsstudenter. CUEF har undervist i fransk her i over 28 år og har blitt tildelt prisen «Quality French Language» av det franske utdanningsdepartementet for kultur og språk.

CUEF legger stor vekt på at alle nyankomne studenter skal føle seg velkomne og tilbys vanligvis en sjenerøs velkomstpakke. Den består ofte av en guidet busstur langs Middelhavskysten. Blant annet vil du se et glimt av Carcassonne, Spania og Catalonia, Andorra og Pyreneene. En bytur i Perpignans sentrum etterfulgt av en velkomstmiddag er inkludert. Om sommeren tilbyr skolen også en shuttlebuss ned til stranden mandag til fredag. På campus finner du blant annet tre studentkafeer og en restaurant hvor du kan spise lunsj.

Det er også et multimedierom og datarom hvor du kan forbedre deg på utvalgte språklige områder på egen hånd. Klasserommene er spredt over campus, om vinteren brukes rundt 5 klasserom og på sommerstid er 15 klasserom vanligvis åpne. Interaktive tavler er tilgjengelige, og klimaanlegg er installert i klasserommene. I tillegg til dette er det også en sportsavdeling som kan tilby mer enn 30 forskjellige idretter som f.eks. basketball, dans, yoga og svømming. Mot en ekstra kostnad kan du også prøve dykking, windsurfing eller ski.

Litt om Perpignan:
Perpignan er en dynamisk og mangefasettert sørfransk by med en strategisk beliggenhet i nærheten av Pyreneene, Catalonia i Spania og det turkisblå og innbydende Middelhavet. Med over 300 soldager i året, er det lett å forstå hvorfor så mange mener at Perpignan er en av Frankrikes perler. Med en internasjonal atmosfære blandet med sørfransk småbyliv, er byen et perfekt reisemål for nettopp språkkurs - lange eller korte.

Fakta:
• Språknivå: Alle
• Minimumsalder: 18 år
• Leksjoner / uke: 20
• Gruppestørrelse: Max 18
• Lengde på leksjoner: 60 minutter
• Kurslitteratur: Inngår
• Innkvartering: Residens, vertsfamilie
• Antall klasserom: 5 - 15

Skoleinfo:
• Lånekassestøtte
• Kafeteria
• Air Condition
• Interaktive tavler
• Internett Wifi

Fritid:
Perpignan, i den sørfranske regionen Languedoc-Roussillon , er et veldig vakkert og spennende område å utforske på egen hånd på fritiden. Herfra har du rundt 12 kilometer til nydelige strender, for å gå på ski i Pyreneene er det rundt 8 mil, og hvis du føler for en helg i Nord-Spania er det bare litt over 3 mil dit. CUEF er også flinke til å organisere egne helgeturer, sportsaktiviteter og andre aktiviteter for studentene sine - et høyt verdsatt element for å enkelt skape nye vennskap!

Mange aktiviteter er gratis, mens organiserte kinokvelder, konserter og noen workshops kan koste litt ekstra. Workshops er noe som det er rikelig på CUEF, du kan delta i alt fra gospelkor, kino og fotoklubber, prøve afrikansk dans eller delta i teateroppsetninger. Som nevnt over er det også rundt 30 forskjellige sportsaktiviteter i løpet av semestrene som skolen arrangerer. For en liten avgift har du tilgang til alt fra fitness, salsa, volleyball, badminton og mer. Å ikke ha noe å gjøre i Perpignan er vanskelig!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker franskkurs i Perpignan på CUEF

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 18 år