Franskkurs Nybegynnernivå A0 - A1 Intensiv



Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Mandag-fredag 10:00 - 11:30 eller 13:00 - 14:30 eller 17:00 - 18:30 eller 19:00 - 20:30 Lørdag og søndag: 10:00 - 11:30 eller 15:00 - 16:30
Varighet: 8 uker
Pris: 7800
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette immersive franske intensivkurset på A0-A1-nivå er perfekt for nybegynnere. Enten du nettopp har begynt på språkreisen din eller tilpasser deg livet i et fransktalende miljø, er dette kurset utformet for raskt å forbedre dine franske kommunikasjonsevner.

Hvorfor A1 Fransk er Essensielt:
Å lære fransk på A1-nivå er som å legge grunnlaget for en bygning—det er det essensielle startpunktet for språk utviklingen din. Å mestre dette nivået sikrer at du har det solide rammeverket som trengs for å utvide ferdighetene dine i mer komplekse språkopgaver. A1 gir deg kjerneordforråd og grammatikk som du vil være avhengig av når du går videre mot høyere nivåer av flyt. Uten dette grunnlaget blir det mye mer utfordrende å avancere til samtale- og profesjonell flyt. Derfor legger kurset vårt vekt på disse fundamentene, og sikrer at du utvikler en sterk språklig base å bygge videre på med selvtillit.

Kursnivå:
Dette kurset er i samsvar med A1-retningslinjene for Den felles europeiske rammeverket for referanse for språk (CEFR). Vår tilnærming fokuserer på uttale og praktisk bruk av språket i virkelige situasjoner. Enten du forbereder deg til arbeidslivet eller navigerer i hverdagen i et fransktalende land, vil våre strukturerte undervisningsmetoder hjelpe deg med å bygge et solid fundament i fransk.

Fra den første leksjonen vil du være helt oppslukt i språket, med all undervisning og materiell levert på fransk. Denne immersive metoden akselererer din evne til å tenke, snakke og forstå fransk naturlig. Ved slutten av kurset vil du ha fullført A1-nivået, noe som setter et sterkt grunnlag for videre læring.

Ved slutten av kurset vil du være i stand til å:

- HILSE PÅ OG INTRODUSERE DEG SELV MED SELVTILLIT PÅ FRANSK
- STILLE OG SVARE PÅ ENKLE SPØRSMÅL VED BRUK AV NÅTIDS- OG FORTIDSFORMER
- DELTA I HVERDAGS KONSVERSASJONER (f.eks. handle, spise ute)
- BESKRIVE RUTINEAKTIVITETER I BÅDE FORTID OG NÅTID
- FORSTÅ OG GI VEILEDNING PÅ FRANSK
- FORTELLE TIDEN OG BRUKE NUMRE PÅ FRANSK
- PRATE OM DAGLIGE RUTINER, BÅDE DINE EGNE OG ANDRE
- DISKUTERE FAMILIEN DIN PÅ FRANSK
- HENDELE GRUNNLEGGENDE OPPGAVER SOM Å KJØPE BILLETTER, HANDLE OG BE OM INFORMASJON

Hvem bør melde seg på:
Dette kurset er ideelt for expats, fagfolk, internasjonale studenter eller alle som planlegger å bo, arbeide eller studere i et fransktalende miljø. Det er også perfekt for språkentusiaster som brenner for fransk kultur.

Kursbevis:
Ved vellykket fullføring vil du motta et offisielt digitalt sertifikat som anerkjenner prestasjonene dine og nyervervede språkkunnskaper.

Å mestre A1 fransk er det første kritiske steget mot flyt, og gir deg grunnlaget du trenger for fortsatt suksess på språkreisen din og en dypere forbindelse til fransk kultur og liv!

Klassene kan tas fysisk eller online, noe som gir fleksibilitet for alle elever.

Vis flere tilsvarende kurs: