Fotokurs mobil: Lær om lys og ta bedre bilder - nettkurs



Kursarrangør: Artskill AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 time
Pris: 499

Vi tilbyr fotokurs mobil: lær om lys og ta bedre bilder som nettkurs. Lyset er en suksessfaktor når man tar bilder. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du kan ta veldig gode mobilbilder med naturlig lys. Vi tar bilder av mennesker og natur.

Innhold:
Vi jakter på det gode lyset. Jeg viser deg også hvordan du kan bruke naturlig lys inne. Vi skal lage bilder som kan bli scrollstoppere! Triksene du lærer på kurset kan du ta med deg til andre kameraer hvis du vil forsøke deg med det. Velkommen til kurset!

Kursholder: Sissel Flo Nilsen
Jeg er den som alltid tar bilder privat. Jeg dokumenterer alle turer og middagsselskaper med vennegjenger og familie. Som profesjonell kan jeg se tilbake på en lang tid som reklamefotograf.

Mange ulike oppdrag er det blitt. Jeg har fotografert sjokoladekjeks til pakningsdesign, kjeks som jeg brukte hårføner på for å gjøre blank. Og jeg har ligget i brøytekanten på smale vinterveier i Finnskogen for å fotografere en bils gode kjøreegenskaper i fart.

Jeg liker godt å fotografere mennesker og tar både portretter og dokumentarbilder. Uansett motiv og situasjon så er jeg opptatt av lyset og vil aller helst bruke det naturlige lyset hvis jeg kan. Jeg underviser i foto på alle trinn på Medier og kommunikasjon på en videregående skole. Der har jeg også ansvar for å publisere innhold til Instagram, Facebook og hjemmesidene i form av bilder, filmer og tekst.

Målgruppe for kurset:
Både du som er interessert i fotografering og vil lære mer om bruk av lys, du som bare gjerne vil ta bedre bilder på mobilen din.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Materiell inkludert:
• Åtte episoder med video hvor bruk av naturlig lys forklares og vises i ulike situasjoner. Viser både ute og inne.