Foredrag: Oppsøk Ubehag - finn din indre styrke



Kursarrangør: Re Boot AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Varighet: 45 minutter
Pris: Be om pris

Har du noen gang følt at livets utfordringer var for overveldende til å håndtere? At du var fastlåst i komfortsonen, uvillig til å ta steget ut i det ukjente, selv om det kanskje er akkurat det som kreves for å oppnå dine drømmer? Du er ikke alene.

Mestringsreisen: Oppsøk Ubehag
Har du noen gang merket hvordan komfortsonen føles som et trygt sted, men samtidig er det som om noe inni deg vet at det finnes mer der ute? Kanskje du, som mange andre, har kjent på en følelse av at du burde gjøre mer, utfordre deg selv, men likevel holder du deg innenfor det kjente og trygge. Dette er noe vi alle kan kjenne på, ikke sant? Dette er komfortsoneparadokset i praksis – hjernen vår har en tendens til å velge den enkle veien, selv om vi vet bedre.

I dette foredraget skal vi dykke dypt ned i hvordan vi kan bryte ut av denne sirkelen. Jeg vil vise deg hvordan du kan ta steget ut av komfortsonen og virkelig oppleve den veksten du alltid har visst at du kunne oppnå. Du vil lære om hvordan vi kan begynne å bryte gjennom de usynlige barrierene som holder oss tilbake – og dette er ikke bare teori. Det er noe du kan begynne å anvende i ditt liv allerede i dag.

Gjennom foredraget vil jeg dele innsikt fra min bok, “Oppsøk Ubehag - Komfortsoneparadokset: Hvorfor vi vet hva som er riktig, men likevel velger feil”. Denne boken er ikke bare en samling av ord; den er en praktisk guide til å finne den styrken du allerede har, men kanskje ikke har sett ennå. Jeg vil også guide deg gjennom konkrete øvelser og refleksjoner som kan hjelpe deg på denne reisen.

Uansett hvem du er – om du er en idrettsutøver som ønsker å forbedre dine prestasjoner, en leder som vil bygge et sterkere team, eller en privatperson som søker mer mening i hverdagen – så vil dette foredraget gi deg innsikt og verktøyene du trenger for å skape reelle forandringer. Alt du trenger å gjøre er å være åpen for å begynne, nå.

Tenk deg hvordan det vil føles å virkelig bryte fri fra komfortsonen og finne den styrken som alltid har vært der, dypt inne i deg. I dag har du muligheten til å starte denne reisen – en reise mot å oppsøke ubehag, overvinne komfortsoneparadokset, og oppnå personlig vekst. Din vei begynner her.

Men, hva gjorde virkelig forskjellen for meg? To ord: "Oppsøk Ubehag." Disse to ordene, skrevet på et enkelt A5-ark, forvandlet mitt perspektiv og ga meg styrken til å endre mitt liv.

I mitt foredrag vil jeg ikke bare dele min reise, men også vitenskapen bak mental styrke, holdning, vaner og hvordan du kan bruke disse prinsippene for å overkomme utfordringer og realisere dine drømmer.

Bli med meg, og la oss oppsøke ubehaget sammen, og oppdag kraften som ligger i å stå ansikt til ansikt med våre frykter, for så å seire over dem.

Hver enkelt av oss har et uendelig potensial låst dypt inne i oss. Gjennom mental trening kan dette potensialet avdekkes, forsterkes og anvendes for å oppnå bemerkelsesverdig personlig og profesjonell vekst. Jeg er her for å guide deg gjennom den utfordrende, men givende prosessen med å oppdage din indre styrke og resiliens.

Fra teori til praksis
Jeg kombinerer teoretiske konsepter med personlige erfaringer, og leverer et unikt perspektiv på personlig utvikling. Min metode går utover teorien og dykker dypt inn i de reelle utfordringene og triumfene som former vår evne til å mestre livets ubehag.

Oppdag kraften i din indre styrke
Personlig utvikling og transformasjon
Mine erfaringer, fra de mørkeste dager til øyeblikk av triumf, tjener som levende eksempler på kraften av personlig utvikling. Jeg deler åpent disse erfaringene for å belyse reisen fra desperasjon til mestring, og hvordan mental trening og riktig fokus kan omforme ens skjebne.

Hvis oppdraget avlyses under 30 dager før gjennomføringsdato, betales 100 % + ikke-refunderbare reisekostnader.

For avbestilling mer enn 30 dager før oppdragsdato, betales 50 % av avtalt honorar + ikke-refunderbare reisekostnader.

Reisekostnader faktureres i tillegg, etter dokumentasjon om ønskelig. (Normalt vil foredragsholder reise med taxi, buss, tog og fly etter vanlige priser.)

Ta kontakt med meg her for å avtale tid og sted for når jeg kan holde foredrag for dere.
Mail: olechristian(a)re-boot.life. Ønsker du mer info, et møte eller pris, ønsker jeg at du tar kontakt med meg, sånn at vi finner en praktisk løsning på dine behov.
Mobil: 91 92 13 97