Fødselsforberedende kurs



Kursarrangør: Jordmor Kjersti
Sted: Grand Hotel Terminus
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:00 - 21:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.200

Vi tilbyr fødselsforberedende kurs. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. På et fødselsforberedende kurs får du svar på mange av disse spørsmålene, og du får anledning til å ta opp dine tanker og undringer sammen med andre i samme situasjon.

Et fødselsforberedende kurs har fokus på praktisk informasjon som dere får god nytte av i tiden før og under fødsel. Hovedfokus på mine kurs er hva du selv og ledsager kan gjøre for å fremme forløp og håndtere rier. Jeg legger stor vekt på hvordan du kan jobbe med dine tanker slik at du er godt mentalt forberedt på det som venter deg. Humor er også viktig! Etter kurset vil du og din partner være godt forberedt på viktige områder som omhandler fødselen og tiden etterpå.

Tema: vil gå gjennom fødselen, partners rolle, smertelindring , pusteteknikk og tiden etter fødsel. På slutten av kurset blir det omvisning på kvinneklinikken, så langt det lar seg gjøre. Vi må ta hensyn til om det er travelt eller ei, men stort sett får vi til en god omvinsning på KK, slik at dere kan bli kjent med hvilke tilbud de har og hvordan det ser ut, hvor en møter etc. Omvisning varer i 30-60 minutter. Jeg anbefaler at en deltar på kurset ca ved svangerskapsuke 32-36. Men det går også fint før og etter.

Målgruppe for kurset

Gravide med partner

Kursmateriell

Kursmappe med foiler fra kurset deles ut

Vis flere tilsvarende kurs: