Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå som privatundervisning. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honning
Kursinnhold:
• Kursinnhold:
• Fermentering med eddik-syre
• Honningfermentering
• Fermentering med yoghurt og kefir-kulturer
• Kombucha og Jun
• Feilsøking (pH-måling, kahm-gjær, muggsopp, botulisme)
• Kvalitetssikring (sprøhet, probiotisk verdi, lagring)
• Tarmhelse fordypning (hvilke probiotisk mat bør man velge: pro, pre- og symbiotika)
I tillegg:
• Feilsøking (pH-måling, kahm-gjær, muggsopp, botulisme)
• Kvalitetssikring (sprøhet, probiotisk verdi, lagring)
• Tarmhelse fordypning (hvilke probiotisk mat bør man velge, pre- og symbiotika)
Alle deltakerne lager egen grønnsaksmiks, eddik-syret drikk, honningferment og kokos-yoghurt
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i fermentering
Forkunnskaper:
• Du må ha tatt introkurs i fermentering fra før, eller ha en del erfaring fra tidligere
Nivå:
• Viderekomne nivå