Kurs i HMS og arbeidsmiljø i Bergen

I kategorien HMS og arbeidsmiljø finner du kurs i hele landet innen helse, miljø og sikkerhet. Arbeidsmiljøet på arbeidsplassen er arbeidsgivers ansvar. HMS arbeidet på norske arbeidsplasser skal være løpende og inneholde system for internkontroll. Her finner du for eksempel HMS kurs for ledere, verneombudkurs, grunnkurs innen arbeidsmiljø og lignende.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en mer detaljert oversikt over HMS-kurs ved å følge linken. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter så finner vi det for deg

Kurs i arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser

Vi arrangerer kurs i arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser. Dette er et kurs om helse, miljø og sikkerhet. Kurset er obligatorisk for alle førere av trucker, kraner og masseforflyttingsmaskiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Etablering av AMU

Vi tilbyr kurs om etablering av AMU. AMU etablering med opplæring for hele Arbeidsmiljøutvalget i første møte. Vi starter med gjennomføring av et møte hvor vi går gjennom hva AMU er og hvordan man etablerer AMU samt foretar valg av medlemmer (og hvem som skal sitte i AMU).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 2 - 3 timer + e-læring 14.900 kr

HMS Grunnkurs (40 timer for VO og AMU)

Vi tilbyr HMS grunnkurs (pliktig for VO og AMU). Kurset gir kunnskap om grunnprinsippene i det systematiske helse, miljø og sikkerhetsarbeidet. Kurset er i samarbeid med utvikling.org.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Clarion Hotel ... Bergen 11.11.2024 2 dager + nettkurs11.11.2024 8580 kr
Bergen, Clarion Hotel ... Bergen Ca 40 timer inkl. E-læring 8580 kr

HMS-kurs for ledere (pliktig for ledere, alle nivå)

Vi tilbyr obligatorisk HMS-kurs for ledere (pliktig for ledere, alle nivå). Kurset fokuserer på lederens ansvar og muligheter knyttet til HMS. Kurset er utviklet i samarbeid med Utvikling.org samarbeider med IOSH i UK (Institute for Occupational Safety and Health).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 3.800 kr

HMS-kurs 40 timer - for verneombud, medlemmer av AMU og ledere

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs for verneombud, medlemmer av AMU og ledere. Kurset skal gi innsikt i lover og regler som gjelder for krav til HMS-arbeid og organisering av bedriftens vernetjeneste. Kurset har og motiverende elementer i forhold til positivt engasjement og holdninger rundt HMS-arbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 6.000 kr

HMS-kurs for daglig leder

Vi tilbyr HMS-kurs for daglig leder. Kurset tar for seg de lover, forskrifter og regler som gjelder for bedriftens HMS-arbeid, samt ansvarsforhold og daglig leders rolle og ansvar. Kurset gjennomføres ved undervisning som inneholder forelesning, diskusjoner og diverse gruppeoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.800 kr

HMS for ledere

Å gi HMS-opplæring til virksomhetens ledere generelt, og virksomhetens øverste leder spesielt i tråd med hva denne er forpliktet til i henhold til arbeidsmiljøloven. Kurset ivaretar og tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens krav om opplæring i arbeidsmiljø for arbeidsgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3-5 krever at alle virksomheters daglige leder eller øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 16.12.2024 1 dag16.12.2024 3.850 kr

Test

Test

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.000 kr

Arbeidsmiljø, ansvar og konsekvenser

ArO Konsulentservice Da tilbyr kurs i Arbeidsmiljø, ansvar. og konsekvenser Modul 1.1

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 8 timer 1.900 kr

HMS for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Kurset gir en innføring i de viktigste aspektene i HMS-arbeidet. Undervisningen blir veksling mellom korte forelesningssekvenser og gruppearbeid. Kursbevis blir utstedt etter gjennomført kurs for å oppfylle kravet til skriftlig dokumentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>