Fagbrev sjømatproduksjon - teori til fagprøven



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: AOF Vestlandet
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Strandgaten 197, 5004 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 17:00 - 21:00
Varighet: 120 timer
Pris: Gratis

Vi tilbyr fagbrev i sjømatproduksjon - teori til fagprøven. Ønsker du en fremtid innen sjømatproduksjon vil du nå lengre med et fagbrev enn som ufaglært medarbeider. Et fagbrev gir deg muligheter til å utvikle din kompetanse videre dersom du ønsker det på et senere tidspunkt.

Informasjon:
Som fagarbeider kan du få ansvaret for produksjon. Og det gir mulighet for videreutdanning innen matteknikk. Opplæringen vil skje via videoundervisningsprogrammet BBB som er integrert i vår digitale læringsplattform Acampus. Her vil du også finne undervisningsmateriell og kunne kommunisere med lærer. Undervisningsøktene vil inneholde varierte læringsformer som lærerstyrt undervisning i plenum og gruppeaktiviteter.

Faginnhold:
• Råstoff og produksjon
• Hygiene og kvalitetssystem
• Bransje, bedrift og miljø
• I tillegg vil det være studieteknikk, eksamenstrening og en prøve eksamen med vurdering og tilbakemelding fra lærer
• Kort orientering om praktisk fagprøve og veien dit

Målgruppe for kurset:
Ufaglærte og arbeidstakere med fagbrev fra andre yrker, med jobb innen sjømatproduksjon

Opptakskriterier:
• Fullført grunnskole eller tilsvarende

Anbefalte forkunnskaper:
• Vi anbefaler at deltakerne har minst 2 års relevant arbeidserfaring i faget, ved oppstart
• Videre er det å anbefale at deltakerne har norskkunnskaper tilsvarende nivå A2 muntlig og skriftlig

Vis flere tilsvarende kurs: