Fagbrev renholdsoperatør



Kursarrangør: Skagen Kompetanse AS
Sted: Vestfold, Tønsberg
Vestfold
Kursadresse: Munkegaten 3, 3126 TØNSBERG (kart)
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 50 timer
Pris: 4990

Dette kurset vil forberede deg til eksamen som renholdsoperatør. Har du jobbet som renholder en stund og har vurdert å ta fagbrev renholdsoperatør?

Målgruppe
Kurset passer for de som har litt erfaring med renhold og som ønsker å fullføre fagbrevet.

Gjennomføring
Du bestemmer selv når du ønsker å jobbe i kurset. Leksjonene består av tekst, bilder, figurer, etc. og hvert kapittel avsluttes med et sett oppgaver. Din faglærer vil komme med tilbakemeldinger underveis, og vil være tilgjengelig for spørsmål. Når alle leksjonene er gjennomført og oppgavene bestått får man tilgang til et elektronisk kompetansebevis og man er godt forberedt for eksamen.

Dokumentasjon/litteratur
Inkludert i kurset er boken Renhold – fagbrevmoduler fra forlaget Yrkeslitteratur. Boken er mye brukt i opplæringen av kandidater som ønsker å ta fagbrev renholdsoperatør. Forfatter Else Liv Hagesæther har i mer enn 30 år arbeidet som rådgiver i renhold. Hun har vært spesielt opptatt av å heve renholdernes status, bedre utstyret og utvikle lettere metoder i renhold. Hele denne tiden har hun også vært en produktiv lærebokforfatter, og er fortsatt fast bidragsyter til aviser/nett når det kommer til spørsmål om renhold i hjemmene. For arbeidet sitt har hun mottatt flere priser og utmerkelser.

Forkunnskaper
Du bør ha et grunnlag fra tidligere, i faget renhold, før du gjennomfører dette kurset. Forkunnskapene bør tilsvare innholdet i dette kurset. Dersom du ikke har tilsvarende kunnskaper bør du ta det kurset først.

Annen informasjon
Er du praksiskandidat (har minimum fem års arbeidserfaring) kan du melde deg opp til fagprøven, som da kan føre til fagbrev renholdsoperatør.

Innhold
Renholdsfagets historie
Vurdere og planlegge renhold etter tegning
Planlegge og kalkulere renhold
Spesielle oppgaver i renhold
Rengjøring med kvalitet, NS-INSTA 800
Kontroll og måling av rengjøringskvalitet
Lover og regelverk i renholdsfaget

Vis flere tilsvarende kurs: