Engelskkurs nivå C1 - Nettbasert - Privatundervisning



Kursarrangør: Multiskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Morgenen, ettermiddagen eller kveld.
Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg.
Pris: Fra 280

Vi tilbyr også individuell undervisning. Her vil eleven få maksimalt med støtte og oppfølgning fra våre lærere. Dette anbefales spesielt for folk som ønsker intensiv læring. Vi verdsetter din tid, og sørger derfor for at opplæringsmaterialet er variert og interessant.

Innhold.
Kurset er ment for deg som vil forstå alle former for muntlig språk både i det virkelige liv og i media, også når morsmålsbrukeren snakker i et naturlig og hurtig tempo. Du blir godt kjent med dialektene. Du ønsker å lese, diskutere og skrive uten problemer praktisk talt alle former for tekst, inkludert tekster om abstrakte emner og tekster som er komplekse når det gjelder språk eller struktur, som instruksjoner, fagartikler og litterære verk.

Tidspunkt:
Undervisningen foregår når det passer deg: om morgenen, ettermiddagen eller på kvelden. Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg. Optimal varighet per leksjon er 90 minutter. Har du ikke mulighet til å være med på undervisningen en dag, vil det være et opptak av timen tilgjengelig for visning allerede neste dag.

Eksamen / sertifisering:
Når deltakeren fullfører kurset får han/hun tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset. Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse.

Priser:
Betaling for timene og konsultasjonene skal gjøres før kursstart. Ved å betale godtar du vilkårene våre for levering av tjenester. Hvis du ikke kan delta i gruppekursene, vil ikke betalingen bli refundert. Hvis individuelle timer eller konsultasjoner avlyses av deltakeren mer enn 24 timer i forveien, skal timen eller konsultasjonen flyttes til et gjensidig praktisk tidspunkt.

Prisen på individuelle undervisningstimer:
• Pakkepris på 8 timer – fra 380 kr / 45 min
• Pakkepris på 16 timer – fra 330 kr / 45 min
• Pakkepris på 32 timer – fra 280 kr / 45 min
Klubbprisen:
- med studenter: 800 NOK for et 10-ukers program

Vi hjelper deg med å finne en prisløsning og optimal treningstid