En dag med Duun. Skrivekurs med Kjersti Wold



Kursarrangør: Tekstuniverset
Sted: Emma og Olav Duuns hus
          Vestfold, Holmestrand
Kursadresse: Olav Duuns vei 20, 3085 Holmestrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kurset begynner klokken 11 og avsluttes klokken 17. Lunsj er inkludert i prisen.
Pris: 1500

Skrivekurs inspirert av Olav Duuns forfatterskap og kunstnerhjem. A KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED KURSET BLIR SATT OPP IGJEN.

Med storslått utsikt over Oslofjorden ligger Emma og Olav Duuns hus i Holmestrand. Denne kunstnerboligen er i dag museum, og vil utgjøre en særegen ramme rundt dette skrivekurset. Ulike temaer fra Duuns diktning og biografi vil bli brukt for å igangsette deltakernes egne historier. Kurset er således et livsfortellingskurs, der noen av de allmennmenneskelige aspektene i Duuns bøker eller eget liv, vil bli brukt for å åpne skrivelysten i den enkelte deltaker. Det er ikke påkrevd at en har lest noe av Duun på forhånd, det er tilstrekkelig med åpenhet og nysgjerrighet ovenfor forfatteren som i en rekke år var Nobelpriskandidat.

Kursleder Kjersti Wold har i mange år sittet som i Emma og Olav Duuns stiftelse som representant for Den norske Forfatterforening. Hun har også turnert med DKS-forestillingen «Duun for Dummies» og holdt en rekke skrivekurs for skoleelever på Duunhuset.

Transport kan ordnes fra togstasjonen i Holmestrand