Diplomert Massør



Kursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Eiksmarka senter
          Oslo, Bærum
Kursadresse: NilsLeuchsvei 50, 1359 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppstart 27 januar Samlinger i Oslo/ Bærum Oppstart Uke 5 videre samlinger 9, 13 tom 25 Oppstart termin 2 Uke 35, 39, 43 tom uke 47
Varighet: 2 semestre
Pris: 48 000
Neste kurs: 27.01.2025 | Vis alle kursdatoer

Utdanningen til massør på Axelsons Institutt er for deg som ønsker å jobbe med muskelrelaterte plager og gi behandlinger som går dypere og oppnår større resultater enn vanlig velvære- og avslapningsmassasje. Dette studiet gir deg de nødvendige ferdighetene til å jobbe profesjonelt som massør.

Massør – En solid start som kan ta deg langt!

Er du opptatt av mennesker og ønsker en utdanning som gir deg muligheten til å få jobb – enten som ansatt eller som din egen sjef? Da har du funnet riktig utdanning! Massasje er i vinden som aldri før, og med vår utdanning vil du kunne jobbe på klinikker, bedrifter og spa-anlegg både i Norge og internasjonalt.

Vår utdanning som massør passer perfekt for deg som ønsker å jobbe med muskelrelaterte plager og tilby behandlinger som går dypere enn vanlig velvære- og avslapningsmassasje, med bedre resultater.

Massasje har blitt en nødvendighet for mange. Det er ofte førstevalget når man kjenner smerter i kroppen, er sliten eller bare ønsker å slappe av. Hos oss lærer du teknikkene som gjør at du kan gi både forebyggende behandlinger, behandlinger mot smerter og plager, samt klassiske velværebehandlinger. Dette gir deg muligheten til å jobbe med et bredt spekter av klienter.

Utdanningsmodell: Utdanningen er samlingsbasert med én uke på skolen hver måned i 9 måneder. Her får du mye praksis kombinert med teori. Du vil også få mulighet til praksis ved våre samarbeidsklinikker over hele landet. Dette foregår 3-5 dager per måned, og gir deg verdifull erfaring og forbereder deg på å jobbe i ulike behandlingsmiljøer. Vi er eneste utdanningen med et slik nettverk du får opparbeidet selvtilitt og erfaring på-i hele landet!

Som massør får du et fleksibelt yrke der du har stor påvirkning på arbeidsvilkår og arbeidstider. Tilbakemeldingene fra klientene dine vil gi deg en skikkelig «ego-boost» – du vil virkelig merke at du gjør en forskjell i deres hverdag.

Etter fullført utdanning kan du søke jobb på klinikker, i helsefremmende selskaper eller på luksuriøse spa-anlegg.

Ønsker du å starte egen praksis eller jobbe i utlandet? Det er også gode muligheter for det!

Dette studiet er for deg som ønsker en intensiv, men grundig utdanning innen massasje, og som er klar til å fullføre på kort tid.

Etter utdanningen blir du massør godkjent av Norges Massasjeforbund, etter bestått skriftlig og praktisk prøve.

Krav for å bli diplomert massør:

100 timer praksis med praktiske prøver
2 teoretiske prøver
2 obligatoriske innleveringsoppgaver
90 % tilstedeværelse på utdanningen
100 % tilstedeværelse på elevpraksis
VEKS-fag (80-100 timer)

Skolen vår ligger i et nytt kjøpesenter rett ved Eiksmarka T-banestasjon – med gratis parkering og bussforbindelser rett utenfor døren.