Dagskurs i motivasjon og engasjement for ansatte



Kursarrangør: Re Boot AS
Sted: Oslo
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: 08:30-16:30
Varighet: 8 timer
Pris: Be om pris

Motiverte og engasjerte ansatte er kjernen i enhver vellykket organisasjon. Vårt kurs i motivasjon og engasjement hjelper de ansatte med å finne sin indre motivasjon og øke deres engasjement på arbeidsplassen.

Leter du etter måter å øke din motivasjon og engasjement på jobben?

Bli med på vårt engasjerende dagskurs og lær prinsipper og teknikker som vil hjelpe deg å holde deg motivert og engasjert.

Kursbeskrivelse:
Dette kurset er designet for å gi deg en grundig forståelse av motivasjon og engasjement. Vi vil utforske forskjellige motivasjonsteorier og hvordan du kan anvende disse i din daglige jobb. Kurset vil hjelpe deg å identifisere dine motivasjonskilder og utvikle strategier for å øke ditt engasjement på jobben.

Hva du lærer:
• Forståelse av motivasjon og engasjement
• Teorier om motivasjon og hvordan anvende dem
• Teknikker for å forbedre motivasjon og engasjement på arbeidsplassen

Fordeler:
• Økt forståelse av motivasjon og engasjement
• Verktøy og teknikker for å forbedre motivasjon og engasjement
• Forbedret produktivitet og tilfredshet på jobben

Motiverte og engasjerte ansatte er kjernen i enhver vellykket organisasjon. Vårt kurs i motivasjon og engasjement hjelper de ansatte med å finne sin indre motivasjon og øke deres engasjement på arbeidsplassen. Siden motivasjonen er en kjemisk respons i hjernen, kan vi ikke bare belage oss på å være motivert for å gjøre oppgaver på jobb eller privat.

Litt av nøkkelen her er å bli kjent med hvordan dopamin og dopamin-nivået er en viktig faktor for å holde motivasjonen oppe. I vår kurs i motivasjon og engasjement vil deltakerne lære mer om hva og hvordan de kan bruke denne kunnskapen.

Vi tilbyr også halvdagskurs i samme tema. Ta kontakt med oss på telefon 91921397 eller mail olechristian(a)re-boot.life om du har egne ønsker.