CCSP - Certified Cloud Security Professional



Kursarrangør: Experis ManpowerGroup
Sted: Oslo, Tøyen
Oslo
Kursadresse: Lakkegata 53, 0561 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 22.500

Vi tilbyr kurs om CCSP - Certified Cloud Security Professional. Øk din kompetanse på å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i skytjenester. Målet med kurset er at man skal forstå og kunne anvende kunnskapene fra pensumet i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs.

Innhold:
Som sertifisert CCSP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Som sertifisert CCSP du bli medlem av (ISC)², og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy og nettverksmuligheter.

Mens CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifiseringen for sikkerhets-eksperter, er CCSP den raskest økende sertifiseringen. CISSP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, mens CCSP har sitt fokus på skytjenester. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn. Innholdsmessig er begge sertifiseringene likeverdige, men med ulikt fokus.

CCSP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:
• Architectural Concepts & Design Requirements
• Cloud Data Security
• Cloud Platform & Infrastructure Security
• Cloud Application Security
• Operations
• Legal & Compliance

Om vår instruktør:
Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot sikkerhetsarkitekter, driftsledere, prosjektledere og ledere opp til og med CISO som har fokus på bruk av skytjenester.

Kursspråk:
• Kurset blir holdt på engelsk

Kursmateriell:
For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum 2 uker før kursstart.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson Vue godkjent testsenter som 3 timers regulær eksamen, ingen hjelpemidler tillatt.

Vis flere tilsvarende kurs: