Bruk av eteriske oljer og aromaterapi - 5.9. kl. 20.00



Kursarrangør: Universal Reiki
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: 200

Hva er eteriske oljer og aromaterapi? Hva kan det gjøre for deg og hvordan bruke det i eget live for å bidra til økt livskvalitet?

Dette kurset gir deg en solid innføring i bruk av eteriske oljer for å støtte helse, velvære og livskvalitet. Det går over 8 deler og kan tas sammenhengende eller i ditt eget trempo.

Etter kurset vil du ha en god forståelse av hva eteriske oljer er, hvordan bruke de, sikkerhet og oljer det er anbefalt å ha tilgjengelig i sitt eget husapotek.

Kurset er i utgangspunktet generelt i forhold til eteriske oljer, men fordi jeg som kursholder selv bruker doTERRRA oljene blir de omtalt og anbefalt i forhold til kvalitet og innvortes bruk og fordi det er de oljene jeg som profesjonell oljeveileder med trygghet kan anbefale videre . Hvilke eteriske oljer du evnt. velger å bruke etter dette kurset er selvfølgelig helt opp til deg og du skal uansett ha fått med deg en nyttig og viktig informasjon å huske på når du skal velge dine oljeprodukter der ute i et uregulert marked.

I dette kurset lærer du bla følgende:
Hva er eteriske oljer
Historien
Hvordan de fremstilles
Marked uten regulering
Hvordan bruke eteriske oljer
De viktigste oljene i husapoteket
Egenskaper
Hvordan skille kvalitet fra "røkla"
Sikkerhet
med mer

Eteriske oljer er svært høypotent og i noen land benyttes de som medisinsk behandliing. Alle kan nytte seg av eteriske oljer for eget helsebruk så fremt man har en god forståelse av alt dette kurset inkluderer. Da blir det trygg og rett bruk uten at du har gulldråper som støver bort i et skap fordi du ikke vet hva du skal bruke dem til.

Velkommen til en verden av fantastiske helsestøttende eteriske oljer :)

Grethe ??
Reikispesialist og oljeveileder