Bli god til å gi feedback



Kursarrangør: Innov8 Consulting AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 9- 12
Varighet: 3 timer
Pris: 3900
Neste kurs: 19.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette kurset er utviklet for å forbedre din evne til å gi effektive tilbakemeldinger, en nøkkelkompetanse for å fremme vekst og organisasjonens suksess. Deltakerne vil lære strategier for å gi konstruktive og målrettede tilbakemeldinger.

Om kurset:

Tilbakemeldinger er et utrolig viktig verktøy for menneskelig utvikling. Samtidig synes mange det er vanskelig både å gi og motta tilbakemeldinger. Positive tilbakemeldinger øker medarbeidernes engasjement og motivasjon, mens konstruktive tilbakemeldinger bidrar til utvikling. Vi gir deg praktiske metoder og muligheten til å øve på å gi tilbakemeldinger, slik at det blir enklere for deg. Gjennom interaktive øvelser og rollespill vil du utvikle ferdigheter i å kommunisere tydelig, empatisk og effektivt.

Dette lærer du på kurset:

• Hvorfor kontinuerlig tilbakemelding er så viktig for medarbeidernes motivasjon.
• Konkrete og enkle tilbakemeldingsmodeller for regelmessig tilbakemelding.
• Rollespill, praktiske øvelser og grupperefleksjon.
• Hvordan du som leder kan etablere en lærings- og tilbakemeldingskultur.
• Tips, praktisk anvendelse og beste praksis.

Opplæringstilnærming:

Det du lærer her kan du umiddelbart ta i bruk. Det oppmuntres til aktiv deltagelse og engasjement. Kurset gjennomføres som en blanding av forelesninger, diskusjoner, erfaringsutveksling og løsning av praktiske oppgaver.
Kurset har begrenset antall plasser for å sikre interaksjon og utbytte for deg som deltar

Målgruppe:

Ledere, prosjektledere eller teamledere..

Kursholdere:

Catherine Lemaréchal
Catherine har mer enn 30 års erfaring som trener og fasilitator. Hun er lidenskapelig opptatt av at læring skal være lystbetont, og har spesialisert seg på kompetanseutvikling, kommunikasjons-trening, merkevarebygging og hjelpe folk å prioritere tiden sin. Hun jobber både med grupper og en-til-en coaching.

Arnold Jung
Med mer enn 25 års erfaring som kursholder, prosjekt- og personalleder, er Arnold en erfaren workshopleder som tilbyr et bredt spekter av temaer fra kommunikasjon, teamledelse, endringsledelse og designtenkning. Min misjon er å gjøre læring bærekraftig, transformativ og virkningsfull.