Båtførerprøven kurs for grupper



Kursarrangør: Kystskolen
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr båtførerprøven kurs for grupper. Hos Kystskolen tilbyr vi spesialtilpassede kurs for grupper på 10 eller flere personer, hvor som helst i landet. Våre kurs er ideelle for bedrifter, foreninger, skoleklasser, vennegjenger og andre grupper som ønsker å lære mer om båtføring og sikkerhet t

Fordeler med Gruppekurs:
• Tilpasset Undervisning: Våre erfarne instruktører tilpasser kursinnholdet etter gruppens behov og ferdighetsnivå, slik at alle får mest mulig ut av undervisningen.
• Fleksibilitet: Vi tilbyr fleksible tidspunkter og steder for kursene, slik at det passer inn i deres timeplan og geografiske preferanser.
• Rabatterte Priser: Ved å samle en gruppe på 10 eller flere personer, kan dere dra nytte av rabatterte priser og gjøre opplæringen mer kostnadseffektiv.

Kontakt oss:
Er du interessert i å delta på kurs med din gruppe? Ta kontakt med oss for mer informasjon og for å avtale tid og sted. Vi ser frem til å hjelpe dere med å planlegge et kurs som passer perfekt for deres behov.

Ved å delta i våre kurs, får dere ikke bare verdifull kunnskap om båtføring og sikkerhet til sjøs, men også et sertifikat dere drar nytte av resten av livet. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Kystskolen!

Vis flere tilsvarende kurs: