Barnepalliasjonskonferansen 2025



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Thon Hotel Oslo Airport
          Akershus, Ullensaker
Kursadresse: Balder allé 2, 2060 Gardermoen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 5.500
Neste kurs: 04.03.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr barnepalliasjonskonferansen 2025. Din selvsagte møteplass for alle som arbeider med barnepalliasjon. 2025 konferansen åpner nå for påmeldinger, selv om programmet ikke er klart. Da låser du prisen til årets tidligpris og unngår eventuelle prisstigninger.

Da starter vi snart planleggingen av neste års konferanse:
Datoen for neste års konferanse er nå klar. Det er mulig å forhåndspåmelde seg til neste års konferanse allerede nå, til fjorårets tidligpris. Slik sikrer du deg plass til beste mulige pris, og unngår eventuell prisøkning. Du kan fritt melde deg av inntil 30 dager før selve konferansen.

Det er også mulig å påvirke neste års program: har du ønsker, eller vet du om personer eller prosjekter som gjør noe spesielt.

Konferansier: Einar Bryne

Einar Bryne er barnelege og overlege på Habiliteringssenteret ved Sykehuset i Vestfold (SIV). Har også jobbet ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). Jobber mye tverrfaglig med sjeldne og alvorlige diagnoser og er opptatt av brukermedvirkning. Engasjert i arbeidet for kunnskapsbasert oppfølging og behandlingstilbud for barn og unge med medfødte eller tidlig ervervet sykdom/skade i hjerne/sentralnervesystemet og deres familier. Tidligere styremedlem i Norsk Barnenevrologisk forening som ligger under Barnelegeforeningen. Einar Bryne sitter i styret for Hjernerådet.

Målgruppe for kurset:
Fagfokus sine konferanser er åpne for alle

Vis flere tilsvarende kurs: