Ballett pre tåspissteknikk (7-9 år)



Kursarrangør: Den Norske Ballettskole
Sted: DNBS‘ kultursenter
          Oslo, Carl Berner
Kursadresse: Grenseveien 32A, 0571 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: onsdager kl 19.15-19.45
Varighet: 1 kveld pr uke over 14 uker
Pris: 2.580

Vi tilbyr ballettkurs med pre tåspissteknikk for barn. Dette kurset bør kombineres med annen ballett-trening og krever litt forkunnskaper. Vi hjelper deg gjerne å vurdere om du er klar for å trene tåspiss - ta kontakt, så hjelper vi deg.

Innhold:
Kurset holdes av fysioterapeut og ballettlærer Christine Udjus. Hun har tidligere erfaring med skadeforebyggende trening og er opptatt av å gjøre et godt grunnarbeid før en begynner å danse på tåspiss. Dette kurset bør kombineres med annen ballett-trening.
Tåspiss anbefales ikke før skjelettet er fullt utviklet, noe som vanligvis ikke er før etter fylte 9 år, men forberedelsene kan starte tidligere!

Forbered føttene dine for dans på tåspiss! For alle som ønsker å styrke føttene sine i forberedelse til dans på tåspiss, tilbyr vi spesialiserte øvelser designet for å bygge styrke og fleksibilitet. Disse øvelsene er essensielle for å forebygge skader og forberede føttene for de unike kravene tåspissdans stiller. Våre trenere er her for å veilede deg trygt gjennom denne forberedende prosessen.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 7-9 år

Forkunnskaper:
- Det kreves noe forkunnskaper

Kursmateriell:
Treningstøy:
• Jenter: Ballettdrakt, lyse strømper, ballett / gymsko (bekledning / sko kan også kjøpes på H&M), oppsatt hår.
• Gutter: Singlet, tights og ballettsko