BabyMove - en dansetime for foreldre og baby + gravide



Kursarrangør: Ewa Trela Dans
Sted: 6. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Christian Krohgs gate 2A, 0186 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Onsdager kl 14:00 - 14:50
Varighet: 8 ganger
Pris: 1480
Neste kurs: 30.10.2024 | Vis alle kursdatoer

BabyMove er en dansetime for foreldre og baby mellom 3 mnd - 1 år + gravide. BabyMove er en morsom aktivitet du kan gjøre i barseltiden for babyen din, men også en time der du får mulighet til å kose deg med dans selv!

BabyMove - foreldrene beveger seg sammen med babyen sin til deilig musikk. Babyen vil også ha glede av å være i samspill med andre foreldre og babyer!

Timen ledes av Mai Mentzoni og Sirin Marie Våge Corbacioglu med bakgrunn i ballroom og magedans. Vi henter primært inspirasjon til musikken og bevegelsene vi bruker fra latinske, orientalske og afrikanske rytmer. Timen starter uten bæresele/sjal, men etterhvert putter vi babyene i ønsket bæreanordning og danser med dem på kroppen. Vi avslutter økten med en velgjørende strekk. Det finnes matter tilgjengelig hos oss, men ta gjerne med din egen om du ønsker det.

Til BabyMove kan du komme akkurat som du er med babyen din, og det er lov å ta nødvendige pauser til bleieskift, mating, byssing etc. underveis. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Du kan melde deg på et 8-ukers kurs fra uke 44-51, eller du kan kjøpe drop-in billett når det passer deg i resepsjonen før timen.
Husk å ta med egen bæresele eller bæresjal.

Barnevognsparkering:
Vi tilrettelegger for barnevognsparkering i 1.etasje. Det er ikke mulig å ta med barnevognen inn i studio. Studioet ligger i 6.etasje, og det er heis opp til 5.etasje og trapper videre til 6. Vi har et stellebord tilgjengelig i studio og to toaletter, samt et lite tekjøkken.


Instruktør: Mai Mentzoni / Sirin Marie Våge Corbacioglu


Forkunnskaper:
- ingen forkunnskaper nødvendig

Hva du skal ta med deg?
- behagelige klær og sko samt en vannflaske
- egen bæresele eller bæresjal

Vis flere tilsvarende kurs: