Vi tilbyr nettkurs om BRCGS food safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Innhold:
Du vil også få en forståelse for hva man kan forvente under sertifiseringsprosessen, og nødvendige handlinger før, under og etter revisjonen.
Målet er å gi kursdeltagere forståelse av:
• Detaljene i standarden
• Hvordan oppfylle kravene
• Hva man kan forvente ved en BRCGS-sertifisering
• Tilgang og bruk av revisjonsrapporter på BRCGS sin nettside
Digitale kurs:
• Kurset arrangeres i zoom
• Du vil motta mail med link til zoom, kursmateriale og evt. annen informasjon senest 2 dager før kursstart
• Påmeldingsfrist: senest 2 dager før kursstart
• For å motta kursbevis, må du delta på hele kurset / alle moduler
• Før du melder deg på kurs hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for avmelding og kansellering.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om BRCGS food safety versjon 9