Avlyst- Ta vare på hjelperen



Kursarrangør: Konferanseplassen
Sted: Nordland, Bodø
Nordland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.490
Neste kurs: 27.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om ta vare på hjelperen. Hvordan tar man vare på seg selv i krevende hjelperelasjoner? Hva trenger omsorgsgivere fra ledelsen for å yte god omsorg, trives og unngå utbrenthet? Arbeid innen omsorgsyrkene er givende, meningsfullt og berikende, men også krevende.

Innhold:
Med et økende behov for hjelpetjenester følger et økende press på de som yter omsorg. Dermed trengs en tydeligere, mer fokusert satsning på ivaretakelse av arbeidstakere i disse yrkesgruppene. Få med deg dette populære dagskurset med Psykolog Peder Kjøs i Bodø.

Temadagen om selvivaretakelse for hjelpere kommer til å handle om hvordan man kan ta vare på seg selv og oppleve mestring, hvordan man kan unngå utbrenthet og hvordan man kan fortsette å utvikle seg faglig og menneskelig i omsorgsyrkene. Det blir også fokus på ledelse og lederansvar, hvordan legge til rette for god yrkesutøvelse og et ivaretakende arbeidsmiljø, og hvordan håndtere utfordrende situasjoner knyttet til psykososialt arbeidsmiljø.

Tema som vil bli presentert:
• Hvordan ta vare på seg selv i krevende hjelperelasjoner
• Motoverføring, empatitrøtthet, utbrenthet, kynisme
• Balanse mellom yrkesliv og privatliv
• Personlig utvikling og trivsel over tid
• Samvittighet, skam og tilkortkommenhet
• Hvordan legge til rette for ivaretakende kollegarelasjoner

Konferansier: Peder Kjøs

Peder Kjøs er en av de ledende profilene innen psykologi og psykoterapi i Norge. Som programleder og terapeut på det anerkjente TV-programmet «Jeg mot meg» på NRK1 og gjennom podcastene «Hos Peder» og «God bedring", også distribuert av NRK, har han blitt et svært kjent navn. Han skriver for noen av de største avisene i Norge, og er en ettertraktet foredragsholder innenfor psykisk helse og menneskelige relasjoner

Målgruppe for kurset:
Konferansen er åpen for alle

Vis flere tilsvarende kurs: