Arendal - Kurs i sang, gitar, og musikkteori



Kursarrangør: Pål Øymoen
Sted: Aust-Agder, Arendal
Aust-Agder
Type:Privatundervisning
Pris: 1150

Leter du etter musikklærer i Arendal eller Kristiansand? Da har du kommet til rett sted! Jeg har spilt gitar i 15 år, sunget i tre år, og skrevet musikk fra første stund. Jeg kan lære deg gitar, sang, og låtskriving. Mitt ønske er å opplære låtskrivere, og gitaren er kanskje låtskriverens beste v

Min tilnærming til musikk er holistisk. Jeg har praktisert som lærer i grunnskolen og på universitetet. Det første man lærer er at en tilpasset læringsform er en god læringsform. Derfor ønsker jeg å starte med en grunnleggende plan tilpasset dine generelle interesser, og deretter tilpasse denne planen ytterligere. Det er viktig at du møter musikken på dine premisser. Mitt mål er å sørge for at du virkelig forstår musikk.

Min erfaring er hovedsakelig fra eget intiativ som låtskriver. Jeg har vært i kontakt med plateselskap, SØRF, og Kulturkammeret i Arendal angående låtskriving, produksjon, og promotering. For øyeblikket holder jeg på med mitt eget album.

I tillegg har jeg erfaring fra musikkskolen ACM i Guildford, England. Før det gikk jeg på Holtekilen Folkehøgskole hvor jeg tilbrakte ett år med musikkproduksjon. Med dette har jeg både en "norsk" og "engelsk" tilnærming til musikk, hvor den førstnevnte handler mer om bare det å spille instrumentet, mens den sistnevnte er mer rettet mot kunstens kommersielle potensial.

Dersom du ønsker å bruke det du lærer for å skape en karriere, eller bare kose deg blant venner og bekjente, vil min erfaring kunne gi deg akkurat dette.