Arbeidsvett for Økt Trivsel, Motivasjon og Redusert Sykefravær



Kursarrangør: Arbeidsvett AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Foredrag for ledere og HR: Arbeidsvett for Økt Trivsel, Motivasjon og Redusert Sykefravær. En arbeidsrettsadvokats beste råd for mer trivsel, økt motivasjon og mindre sykemeldinger på arbeidsplassen.

Praktisk arbeidsvett basert på forskning og juss - servert med et glimt i øyet.

Har du:
ansatte som må følges opp og ledes?


ledere som ønsker å lære mer om arbeidsvett og hvordan de kan få til en bedre arbeidshverdag for seg og sine ansatte?

ledere eller HR-personell som synes det er vanskelig å håndtere medarbeidere i vanskelige situasjoner som gjelder sykemelding, arbeidsmiljø og prestasjon?

Når ledelse og HR-personell er usikre (forståelig nok) på hvordan det legges til rette for et godt arbeidsmiljø eller hvordan vanskelige saker følges opp, kan resultatet ofte bli at saken utsettes. Utsettelsene kan ofte ha de beste intensjoner, for eksempel et ønske om å ikke “plage” de ansatte.
Jeg mener den beste omsorgen for de ansatte ligger i å følge dem opp på riktig måte. Det som ignoreres, det vokser. Det gjør også de økonomiske utgiftene.

Det er mange måter rundt vanskelige situasjoner. Kunnskap om prosess, arbeidsvett og hvorfor vi mennesker kan reagere som vi gjør, kan bidra til at vi unngår konflikter eller reduserer konfliktnivå.

Målet er alltid å få løst alle saker på lavest mulig nivå, og jeg ønsker å inspirere dere til hvordan dette kan gjøres rent praktisk.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Marianne holdt et foredrag for oss om juss, kommunikasjon, samarbeid og arbeidsvett. Det var morsomt, lærerikt og tankevekkende. Vi noterte så blekket sprutet, og jeg lærte mange nyttige og konkrete tips.

Dette kan anbefales til absolutt alle bedrifter som ønsker å løse problemer, samarbeide bedre og ta vare på ansatte.

-Susanne Todnem, Poynt AS