Vi tilbyr nettkurs om 5S for matindustrien. Ønsker du å øke effektiviteten, drive kontinuerlig forbedring og sikre mattrygghet og mattrygghetskultur i din bedrift? Da er vårt 5S-kurs det perfekte valget for deg og ditt team.
Innhold:
I matindustrien er hygiene, effektivitet og kvalitet avgjørende for suksess. Med vår spesialiserte opplæring i 5S-prinsippene - Sortere, Systematisere, Skinne, Standardisere, Sikre - vil du lære hvordan du kan transformere arbeidsmiljøet ditt og oppnå enestående resultater. Kurset gjennomføres i 2 moduler â 4 timer.
Gjennom 5S vil du:
• Lære å skape et organisert, effektivt og trygt arbeidsmiljø
• Bidra til bedriftens arbeid med kontinuerlig forbedring
• Bidra til økt mattrygghet
• Forbedre mattrygghetskultur
Agenda:
• Hva er 5S
• Hvorfor 5S
• Hvordan skal vi starte med å gjøre 5S
• Teori om de 5S’ene
• Refleksjonsoppgaver rundt 5S
• Tips til suksess og verktøy for oppstart i egen bedrift
Digitale kurs:
• Kurset arrangeres i zoom
• Du vil motta mail med link til zoom, kursmateriale og evt annen informasjon senest 2 dager før kursstart
• For å motta kursbevis, må du delta på hele kurset / alle moduler
• Før du melder deg på kurs hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med våre regler for avmelding og kansellering
Målgruppe for kurset:
• Ansatte i matproduksjonsbedrifter: Dette inkluderer operatører, linjearbeidere, produksjonsledere og annet personale som er direkte involvert i produksjonsprosessen.
• Kvalitetspersonell: Personer ansvarlige for å sikre at produkter oppfyller kvalitetsstandarder og forskrifter.
• HMS-personell: Helse, miljø og sikkerhet (HMS)-ansatte som har ansvaret for å opprettholde et trygt og sikkert arbeidsmiljø.
• Ledere og mellomledere: Ledere på ulike nivåer som er ansvarlige for å implementere og opprettholde 5S-prinsippene på arbeidsplassen.
• Ansatte i vedlikeholds- og renholdsavdelinger: Personer som er ansvarlige for vedlikehold av utstyr og renhold av arbeidsområdet.
• Nyansatte som trenger opplæring i 5S-prinsippene som en del av deres introduksjon til bedriftens arbeidspraksis.
Eksamen / sertifisering:
Kursbevis