4-retters matkurs på Gladkjøkkenet - større grupper



Kursarrangør: Gladkjøkkenet
Sted: Gladkjøkkenet
          Vest-Agder, Vennesla
Kursadresse: Hunsfos Næringspark, 4700 Vennesla (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 1 kveld
Pris: Avtales

Vi tilbyr 4-retters matkurs på Gladkjøkkenet i Hunsfos for større grupper, med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken.

Innhold:
Kurs i matgleder, fantastisk fellesskap i kjøkken og rundt bordene, historien om industriens storhetstid i Vennesla og fantastisk god mat, i ei pakke.

Slik ser en kveld i Gladkjøkkenet på Hunsfos ut:
kl 18:00 Velkomst og noe i glasset, en Cava, litt «sammenristing» før gjestene setter seg
kl 18:20 Kort gjennomgang av meny og gjestene deles i grupper
kl 18:45 Vi går i kjøkkenet og lager mat en drøy times tid, kanskje noe godt i glasset der også
kl 20:00 Vi går til bords

kl 20:15 Forretten serveres sammen med bitte litt historie fra Hunsfos, eller det programmet dere ønsker
kl 21:00 Rett nr 2 kommer på bordet, historier til Hunsfos
kl 21:45 Hovedretten serveres, og det kommer litt innslag og underholdning (eller litt Hunsfos historier)
kl 22:25 Desserten serveres sammen med kaffi og et lite glass dessertvin gjerne med innslag av underholdning
kl 23:00 Kvelden er over. Du kan avtale å avslutte senere om dere ønsker det

Vi forteller gjerne historier fra Hunsfos om dere ønsker det. En slik kveld er underholdning i seg selv og kvelden blir hyggelig. Om dere ønsker musikalsk innslag, tale, en Kahoot eller noe annet er det fullt mulig å ha innslag mellom rettene.

Her er våre menyer:
Klassikeren, 4 retter:
• Grillet kongekrabbe Hunsfos / Malaysia med grissini
• Pannestekt kveite på potetpuré og vinaigrette med soltørkede tomater
• Hjortefilet med rødvinsaus, rotgrønnsaker og hasselbackpoteter
• Hjemmelagd vaniljeis i karamellkurv med bringebærcoulis frukt og bær
• Pris: kr 1.095,- per pers.

Biffmenyen, 4 retter:
• Røkt andebryst på rødløkskompott
• Varmrøkt ørret med ertepuré og tomatvinaigrette
• Biff av oksens indrefilet, hjemmelagd bearnaise, sesongens grønnsaker og poteter
• Karamellpudding ala Hunsfos
• Pris: kr 1.095,- per pers.

Våre drikkepakker:
Her kan du velge en pakke, eller det du måtte ønske. Det er også mulig å betale drikke individuelt om det er ønskelig.

Drikkepakke, 4 retter:
• En drikke ved ankomst, musserende eller en øl
• Ett glass vin eller en øl i kjøkkenet
• Utvalgte gode viner eller øl fra Hunsfos Bryggeri til alle fire retter og kaffe med påfyll.
• Pris: kr 695,- per pers.

Drikkepakke alkoholfri:
• En drikke ved ankomst, gjerne Cava alkoholfri
• Alkoholfri drikke i kjøkkenet og gode alkoholfrie drikke til alle rettene og kaffe med påfyll
• Pris: kr 395,- per pers.

Målgruppe for kurset:
Større grupper som ønsker 4-retters matkurs

Antall deltagere:
• På Hunsfos kan vi ta i mot grupper fra 18 - 80 personer. Som regel gjennomføres arrangementet med 18 - 30 personer i Kalandersal 1 og 2, men er det flere enn 30 personer spiser gjestene i PM5.