2501 Maling, tegning og korrigeringskurs m Ingrid Thortveit



Kursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandagformiddag 10.00-13.00
Varighet: 12 ganger
Pris: 4.900
Neste kurs: 13.01.2025 | Vis alle kursdatoer

Over disse 12 mandagene står du fri til å jobbe med akkurat hva du selv ønsker. Maling tegning portrett landskap stilebenn. Figurativt abstrakt og mye mer. Nye prosjekter eller får korrigering på gamle bilder Kurset er både for helt nybegynner og for videre-kommene.

MANDAGSFORMIDDAGER I OMK
12 ganger 10-1300
13 januar-7 april (vinterfeire 17 februar)
Kr 4900 for alle 12 ganger eller 650 for 1 dag. 20% rabatt om påmelding innen 1 november

Du kan velge hva du vil. Maling, tegning, portrett, landskap, stilleben, figurativt, abstrakt og mye mer. Alt! Du kan begynne på nye prosjekter eller få korrigering på bilder du allerede har begynt på og ønsker å ferdigstille. Du kan jobbe med så mange bilder du vil. Ingrid hjelper deg i gang med ny prosjekter og får deg også helt i mål med bilder du kanskje aldri ble helt ferdlg med på kurs du har deltatt på tidligere. Kanskje du sitter fast og ikke vet hva som må til for at maleriet skal bli ferdig? Når er egentlig et kunstverk ferdig? Alle stilarter er velkommen.
Første dagen blir det et lite foredrag med litt gjennomgang av ulike typer kunst man for eks kan velge å jobbe med og hvilke problemstillinger som kan komme. Det blir også en åpen samtale med ideer dere tenker dere ønsker å jobbe med.
Utover kurset kommer jeg også til å gjøre felles korrigeringer hvor alle kan lære noe nytt.
Kurset er både for helt nybegynner og for videre-kommene. Alle vil lære mye!

Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger, Sandefjord og Trondheim. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.


INGRID THORTVEIT
Artist / Billedkunstner / Kursleder
ved Thortveit ART

Tlf: +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com