1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom



Kursarrangør: InnerLife - Akademiet
Sted: Bjørk kursgård
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Løkenvegen 73, 2344 Ilseng (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 20:00 - søndager kl 17:00
Varighet: 1 år - 4 samlinger à 4 dager
Pris: 30.000
Neste kurs: 09.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr 1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom. Å følge en fordypningsgruppe over et år handler om å gi deg selv muligheten til å fordype deg i Eros, hvor det erotiske handler om din egen livsenergi, slik den frembringer mer åpenhet og bevegelse i din kropp og sinn.

Innhold:
Du vil etter et studieår merke, at du forholder deg annerledes til deg selv, til dine omgivelser og i ditt daglige liv, alt etter i hvilken grad du trener på massasjen, meditasjon eller øvelser i form av nærvær og nytelse.

Litt om Tantra:
I Tantra lærer du å forholde deg til kroppens energisystem gjennom erfaring. Vi begynner kursdagen med innadvendte øvelser, hvor du åpner, sirkulerer og tar imot den Eros-energi som er tilgjengelig i kroppen din. Når vi søker det intime i Tantra, handler det om å gjenfinne en nærhet til deg selv. Under kursene får du erfare en naturlig intimitet, slik den gir verdighet i de ulike former for kjærlighet som finnes i livene våre. Dernest lærer du å være til stede i den erotiske energien i kroppen din, uten å bringe tankene inn på sex. Gradvis blir det erotiske en måte å våkne opp til ditt eget liv. Det vil gi deg en frihet i dine relasjoner, som du oppdager at du har lengtet etter.

Som mann lærer du i Tantra, at det er gjennom Eros at din sanne maskulinitet trer frem. Eros vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, men også en dyptfølt kjærlighet og beskyttelsestrang overfor den verden du lever i. Som kvinne blir du i Tantra kjent med verdigheten i «the Sacred feminine», som får deg til å innse at Livet på jorden er Hellig. Gradvis finner du tilbake til skjønnheten i ditt indre. Og du vil akseptere kroppen din som et vakkert verktøy, som du kan bruke til å bringe mannen i kontakt med hans hjerte.

Meditasjon, pust og energiøvelser, bevegelse og indre reiser, er redskaper vi benytter for at du skal åpne deg for din indre Eros. Du søker innover i deg selv, vi jobber parvis og i mindre grupper, hvor vi støtter hverandre til mer indre åpenhet. Du lærer å praktisere tantrisk massasje og du blir kjent med de ni trinn i den eksistensielle (tantriske) seksualiteten, begge deler som gir innsikt og erfaringer du tar med deg til dine kjærlighetsforhold i det daglige.

Hovedtema - Nærvær, polaritet og intimitet:
Hvert kurs handler om en indre reise. Du er sammen med deg selv, du utveksler med en partner, vi danner smågrupper, hvor enhver utveksling er fri for seksuelle antydninger.

Program kurs 1: Sanselighet, Nærvær og Nytelse. :
Nærvær i relasjoner speiler din sjel. Oppmerksomt nærvær er en grunntrening i Tantra som vi tar med oss på alle kursene. Du får trene på å ta imot det sansene vekker i deg gjennom smak, lyden av musikk, dansens utfoldelse og strøkene over naken hud. Det vakre er opplevelsen av måten sansene våre kan føre til en dyp kommunikasjon mellom oss, fra sjel til sjel.

Program kurs 2: Intimitetens ånd – å kle deg naken for ditt indre.:
Du får trene på å uttrykke deg åpent og ærlig sammen med mennesker som møter deg, lytter til deg, ser deg. Utfordringen er å la det som skjer få komme innunder huden, for å oppdage at det kan vekke til live glemte egenskaper i ditt indre. Gjennom innlevelse i deg selv og medfølelse for den andre, utvikler du et nært forhold til menneskene rundt deg, som gir både selvfølelse og verdighet.

Program kurs 3: Din erotiske livskraft.:
Forskjellighet skaper liv og bevegelse. Der ulikhet får leve, er det liv og bevegelse. Vi tar for oss noen viktige forskjeller mellom mann og kvinne og ser hvordan det skaper en positiv spenning, lek, lyst og tiltrekning uten at vi seksualiserer hverandre. Du blir kjent med din erotiske livskraft når den ikke er rettet mot sex, men deles sjel til sjel.

Program kurs 4: Den eksistensielle seksualiteten – en reise i bevisstheten.:
På kursene blir du kjent med den tantriske seksualitet som et rituale og en feiring av sann maskulinitet og feminin intelligens. Idet vi anser det seksuelle som en hellig handling, kan begge kjønn møte sin seksualitet med en dypere følelse av åpenhet og trygghet. Sex blir et møte hvor vi legger vekt på skjønnhet, sanselighet, nærvær og tid, og hvor ønsket om orgasme blir mindre viktig.


Når vi søker det intime i Tantra, handler det om å gjenfinne en nærhet til deg selv, slik at du kan møte andre mennesker og være i relasjon på ærlig vis. Intimitet og det erotiske er langt mer enn sex, men også det. På kursene får du erfare en naturlig intimitet som vekker verdigheten i forhold til ditt eget kjønn. Dernest lærer du å være tilstede i den erotiske energien i din kropp, uten å bringe tankene inn på sex. Du blir kjent med de ni trinnene i den eksistensielle seksualiteten. Til sammen gir det deg innsikt og erfaringer som du tar med deg inn i dine relasjoner og videre i livet.


Kursleder: Shalini Lind

Shalini er en kursleder som inspirerer deg til å hente frem de gjemte og glemte livskreftene i deg selv. Hun skaper tidlig i kurset en aksepterende og kjærlig atmosfære, slik at du kjenner deg trygg til å møte dine indre livskrefter. Shalini har arbeidet med spirituell veiledning og kurs på heltid siden 1981. Siden 2014 har hun kun fordypet seg og undervist i det hun har gitt navnet «InnerLifeTantra». Hun bor i et arbeidskollektiv på Bjørk kursgård sammen med sine tre medarbeidere, Kerste, Nina og Øivinn.


Kurs 1: 10-14. april. Sanselighet, Nærvær og Nytelse.
Kurs 2: 03-07. juli. Intimitetens ånd.
Kurs 3: 09 – 13. oktober. Din erotiske livskraft.
Kurs 4: 4 – 8. desember. Den eksistensielle seksualiteten.

Kursene er lagt opp som en serie. Etter første kurs har du muligheten til å vurdere om du vil delta videre på de neste fire kursene. Men det er viktig at du ved påmelding tenker at du ønsker å delta på hele kursrekken.



Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker 1-årig fordypningsgruppe i tantrisk massasje og livsvisdom

Vis flere tilsvarende kurs: