Wildpainting



Sted: Raulandsakademiet
          Telemark, Vinje
Kursadresse: Akademiet 2, 3864 Rauland (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 7 dager
Pris: 8400
Neste kurs: 22.07.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Wildpainting med Jan van Boeckel. Bli med på malekurs ved foten av Hardangervidda!. Wildpainting handlar om å kople seg til naturen – å uttryke seg kreativt og ta i bruk alle sansane. Les meir om wildpainting og kurslæraren på www.wildpainting.org

Innhald:
Sjå for deg at du sit ved vannkanten til Totak i Rauland. I dette kurset prøver vi å sprenge grenser og måle vår reaksjon i møte med det dramatiske landskapet.

Jan van Boeckel er nederlandsk kunstnar og kunstlærar. Han hjelper deg kome i gang, støtter deg langs vegen og inviterer deg å måle landskapet i eit nytt, uvanleg og forfriskande måte! Vi undersøker komposisjon, måling, farge og bruk av fargenyansar.

Vi skal vere ute i naturen så mykje som mogleg, avhengig av været. Dersom vi er uheldig med været blir vi inne på Raulandsakademiet sine lokaler.

Undervisingsspråket er hovedsakleg engelsk. Kurslæraren kan ein del svensk og litt norsk.

Lærar: Jan van Boeckel er nederlandsk kunstnar og kunstlærar. Han hjelper deg kome i gang, støtter deg langs vegen og inviterer deg å måle landskapet i eit nytt, uvanleg og forfriskande måte! Vi undersøker komposisjon, måling, farge og bruk av fargenyansar. Nettside: www.wildpainting.org Epost: contact(a)wildpainting.org

Målgruppe for kurset:
Kurset er ope for alle nivåer av erfaring – frå nybegynnere til utøvende kunstnarar.

Kursmateriell:
Kurslæraren har med seg materialer til alle. Du skal få låne og bruke kvalitetsmåling (akryl), eigna tjukk papir, lette staffeli og pensler. Verdien av utstyr og material (kr. 600) er inkludert i kursavgiften.

Avmeldingsinformasjon:
Påmeldinga er bindande. Dersom du ikkje kan møte på eit kurs du har meldt deg på, er det viktig at du melder frå skriftleg (e-post eller brev) så fort som mogeleg.

Ein betalar eit depositum på kr 950 ved påmelding av eit kurs. Innbetalt depositum blir ikkje refundert fram til fire veker (28 dagar) før kursstart. Ved avmelding seinare enn 28 dagar før kursstart må heile kursavgifta betalast. Dette gjelder også om det er sjukdom eller andre årsaker.

Ein kan bytte kurs innanfor sama år, men kan ikkje skuve påmeldinga til neste år.