Webinar: Skaler smidighet i organisasjonen med SAFe®



Kursarrangør: Holte Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 10:00
Varighet: 1 time
Pris: Gratis

Er din organisasjon på jakt etter å forbedre sin smidighet? Prøver du å finne det riktige rammeverket som kan strømlinjeforme flere parellelle smidige prosjekter i organisasjonen, og ønsker kunnskap som gir karrieren din et løft? Hvis svaret er ja, da er dette gratiswebinaret perfekt for deg.

I dagens verden, preget av hyppige endringer, strammere frister og behov (eller krav) for større fleksibilitet i utvikling og levering, har mange organisasjoner naturlig utviklet seg til å bruke smidige metoder som Scrum, XP, Kanban, og flere. Men mange organisasjoner står overfor utfordringer når smidige utviklingsteam skal samarbeide på tvers av virksomhetens utviklingsprosjekter for å nå forretningsmål. Her kommer SAFe® inn i bildet.?

Scaled Agile Framework (SAFe®) er et rammeverk for produktutvikling i store organisasjoner der flere team og avdelinger skal jobbe sammen om større smidige prosjekter. SAFe løfter smidigheten opp på et virksomhetsnivå, fra et teamnivå til et program- og porteføljenivå.?

«I følge til Gartner sine undersøkelser, sier 62% at de har tatt/vurderer å ta i bruk SAFe som et smidig rammeverk». (Gartner.com, 2019). Dette viser SAFe’s voksende popularitet og effektivitet!

I webinaret gir vi deg svar på følgende:
• Hva er Scaled Agile Framework (SAFe)?
• Hvor passer SAFe inn blant øvrige agile og smidige teknikker?
• Hvem passer SAFe for?
• Hvordan blir du SAFe-sertifisert?

Vis flere tilsvarende kurs: