Villmarksopplevelse i Østmarka - bedriftsinternt



Kursarrangør: Klatrekompaniet
Sted: Østmarka
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for bedrifter der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm.), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.

Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd. Vi gjør mange ulike varianter og skreddersyr opplegg tilpasset din gruppe.

Eksempel på program:
1) Deltagerne møter opp på parkeringsplassen til klare kanoer
2) Trille kanoer med utstyr i 10 minutter til vannkanten
3) Padle ca. 1/2 time til reservert leirplass
4) Villmarkslunsj i leir
5) Padle ca. 1/2 time fra leir til lokasjon for rappell (ned i kano) og evt. andre aktiviteter
6) Padle ca. 1/2 time tilbake til leirplass
7) Villmarksmiddag
8) Overnatting i lavvo
9) Frokost og retur neste dag

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Litt om instruktørene:
Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring, lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører / guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Klatrekompaniet arrangerte en to dagers villmarkscamp for oss i Østmarka. På øya vi hadde leirplass på fikk vi servert mat, bl.a en fantastisk tre retters tilberedt av kok på øya. Øya ble brukt som base, og vi benyttes oss av kanoer for å komme oss til de ulike stedene der aktivitetene som rappellering, klatring, taubane etc. foregikk. Høydepunktet for oss var når instruktørene rigget opp en heftig taubane fra øya til fastland. Her fikk vi virkelig testet oss. Vi løpte ut et loddrett stup på 20 meter tok sats og svevet over til fastland. En fantastisk flyvetur der vi hang trykt i de statiske tauene. Den sosiale rammen rundt arrangementet med bålkos, god mat og spennende og utfordrende aktiviteter gjorde det hele til noen uforglemmelige dager for oss. Dette er noe vi virkelig kan anbefale andre firmaer.
- Ola Hagen Øyan, Statnett