Vannpoloskolen



Sted: Akershus, Lørenskog
Akershus
Kursadresse: Hasselveien 4, 1470 Lørenskog (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager, Fjellhamar svømmehall kl 18:15 - 20:00 Søndager, Kjenn svømmehall kl 18:00 - 20:00
Varighet: 6 måneder
Pris: 1.500

Vi tilbyr vannpoloskole trening. Vannpolo er håndball i vann! Det er en sport hvor svømming, lek med ball og lagspill er viktig. En god alternativ treningsform for alle idretter. Her trengs det styrke og kondisjon!

Innhold:
Vannpolo er den tredje største sporten i Italia, etter fotball og sykkel, og er nasjonalsporten i Ungarn. Vi har trenere som har gjennomgått nasjonale og internasjonale trenerkurs.

LRK- vannpolo har holdt på siden 2001 . I tillegg til ordinær trening, deltar vi på turneringer i inn- og utland, samt senior seriespill. Miljøet i laget er godt og vi har det veldig fint sammen på turer, og vi tror vi blir et godt LAG på denne måten!

Spillerne våre er i alderen 8-18 år, og er fordelt på forskjellige grupper, avhengig av ferdigheter og alder. Siden lagene spiller en del om hverandre, så blir vi allikevel godt kjent.

LRK vannpolo er også blitt uoffisielle nordiske mestere flere ganger i 13-14 års klassen i Upptramps Cup, Järfälla, i Stockholm! LRK vannpolo er også uoffisielle norske mestere flere år på rad.

Pris
Prisen er pr halvår. I tillegg kommer medlemskontingent i LRK som er kr. 300,- pr år.

Vis flere tilsvarende kurs: