Utdrikningslag i Sjoa



Kursarrangør: Heidal Rafting
Sted: Sjoa
          Oppland, Sel / Otta
Kursadresse: 2670 Otta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se hjemmeside
Varighet: 2 dager
Pris: fra 1.690

Overveier dere utdrikningslag utenom det vanlige? Heidal Rafting tilbyr festlige og utradisjonelle aktiviteter for utdrikningslag. Et utdrikningslag arrangert sammen med Heidal Rafting betyr både uforglemmelige, festlige og unike opplevelser.

Dere innkvarteres i campen vår i lavvoer eller gapahuk. Om morgenen serverer vi frokostbuffèt, før vi tar dere med på en dagstur rafting gjennom Heidal. Vi serverer gryterett med brød og salat midtveis. Etter turen samles vi i Grillhuset og ser på bilder, drikker kaffe og prater om alle som svømte på raftinga. Etter hvert rusler vi ned til brua og prøver brupendling, noe nesten alle tør.

Om kvelden kommer guidene over til campen og griller for dere, og festen kan begynne for fullt. Vi har både utendørs og innendørs bar med alle rettigheter. Morgenen etter serverer vi frokost, før dere tar turen hjemover når forholdene måtte tillate det. Vi tilbyr dobbeltrom og 4- sengs rom med eget bad om dere ønsker å oppgradere til innendørs overnatting.

Målgruppe for kurset:
Alle som har lyst.

Kursmateriell:
Prisen er pr. person.

Vi stiller med:
Kvalifiserte guider – våtdrakt med jakke og våtsko, hjelm og redningsvest.

Du bør ta med:
Eventyrlyst – Godt humør – Ull- eller superundertøy til å ha under våtdrakten på kjølige dager – Ullsokker – Håndkle og toalettsaker