Tow-surfing med vanscooter



Kursarrangør: Kitesurfing.no
Sted: Strendene på Jæren, vanligvis Sola
          Rogaland, Sola
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: 3.000

Prøv tow-surfing med vannscooter i samarbeid med Bore Surf Senter. Oppmøte på Bore Surf Senter hvor vi gir deg opplæring (ca. 30 min) og alt nødvendig utstyr. Du får på deg vest og hjelm, og etter at vi har sluppet vannscooteren i sjøen, plukker vi deg opp på stranda.

Tow-surfing med vannscooter er en aktivitet som avhenger av vær. Gjerne ringe oss før du booker, så hjelper vi deg å velge en dag om ser lovende ut!


Ingen vind? Ingen problem!
Tow-surfing med vannscooter åpner opp muligheter for å trene på vannstart samt erdigheter på brett, enten det er twintip, surf eller hydrofoil, både med og uten bølger.
Vi har utrustet den kraftige Yamaha vannscooteren med slede, tau og sikkerhetsutstyr slik at vi kan tilby en helt unik opplevelse.

Oppmøte på Bore Surf Senter hvor vi gir deg opplæring (ca. 30 min) og alt nødvendig utstyr. Du får på deg vest og hjelm, og etter at vi har sluppet vannscooteren i sjøen, plukker vi deg opp på stranda. Tow-surfing med vannscooter er en aktivitet som passer best når det er lett vind <5m/s. Det gjør det til en perfekt aktivitet dersom det ikke er nok vind til kiting.


Målgruppe:
Alder 16 år +

Vis flere tilsvarende kurs: