Temakurs Når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe - nettkurs



Kursarrangør: Quality Norway AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 11:45 - 15:00
Varighet: Ca 3 timer
Pris: fra 2.250

Vi tilbyr temakurs om når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe som nettbasert undervisning. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.

Innhold:
Hvordan unngå de store kostnadsdriverne i ditt system og enkelt identifisere mulige årsaker? I dette 3-timers nettkurset vil du få innføring i de forskjellige pumpetypers gode og dårlige egenskaper.

Informasjon:
Innkjøp av en pumpe i systemet står for kun 4-6% av den totale levetidskostnaden. Hvordan unngå de store kostnadsdriverne i ditt system og enkelt identifisere mulige årsaker? En forutsetning for at pumper og tetninger skal oppnå akseptabel levetid med minimalt vedlikehold, er at man velger riktige pumpe type, materialer, og tetningssystemer.

Kurset er utviklet på bakgrunn av kursholders mer enn 30 års erfaring i arbeidet med pumpe- og tetningssystemer, samt tilbakemeldinger fra brukere. Kurset vil belyse og gi innføring i de forskjellige pumpetyper gode og dårlige egenskaper. Hvordan vil pumperelaterte problemer føre til for tidlig havari i de mekaniske tetningene? Basert på erfaring ser vi at de mekaniske tetningene har et problem fra oppstart/idriftsettelse. I dette kurset belyser vi mulige årsaker. Nødvendig forhåndskunnskap er å foretrekke for å få mest ut av deltagelse på dette kurset.

Program dag 1:
kl 11:45 Vi kommer oss på nett
kl 12:00 Start
kl 15:00 Slutt
Det blir lagt opp til pauser underveis

Foreleser:
• Tom Arne Bergmann, Business Development Manager, Pumpe & Maskinteknikk AS

Tom Arne Bergmann har mer enn 35 års erfaring som pumpe og tetnings spesialist for både landbasert-, marin- og olje & gass industrien. Faglig hovedområder er oppgraderinger av pumper og roterende utstyr. Holder mange foredrag / kurs innenfor emnet pumper og tetninger og regnes som en av landets beste innenfor dette. Lidenskapelig interessert i forbedringer av pumper og tetninger samt hjelpe til med å øke tilgjengeligheten på dette utstyret. Har arbeidet med mange prosjekter som er relatert til total levetidskostnader og tilgjengelighet og kan vise til mange gode resultater innen dette.

Nettkurs - digital plattform:
• Kurset gjennomføres via nett i videoløsningen Zoom
• Ingen nedlastning av programvare
• Ingen overnatting og reisekostnader
• Det eneste som trengs er tilgang til internett
• Det blir diskusjoner og mulighet til fortløpende å stille spørsmål og få svar fra kursholder
• Deltakerne får tilsendt innkallelse senest dagen før kursstart, og påmeldingslenke til Zoom står i invitasjonen

Målgruppe for kurset:
Kurset henvender seg til personer som arbeider med pumper og som trenger oppdatering om de forskjellige pumpers virkemåte, gode og dårlige egenskaper.
• Drifts og vedlikeholds personell
• Prosjekt
• Ansvarlige for produksjon og drift av pumper
• Innkjøpere