Tangokurs - Seniorkurs - 6 ukers



Kursarrangør: Oslo Tango Club
Sted: Oslo Tango Studio
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 2, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdag Kl. 13.00- 15.30
Varighet: 6 dager
Pris: 900

Kurs i Argentinsk tango er en reise i humor, trinn og følelser med Ramón Giménez. Han og dansepartner Nili Deloya vektlegger det sosiale i dansen. Miljø, humor og menneskelig nærhet er det viktigste i det de formidler.

Instruktør Ramón Gimenez er omtalt i presse og på TV som "Tangomannen" og er kjent i Norge blant annet fra TV2 "Det gode Liv". Han har mye av æren for at det danses tango i Norge i dag. Han har vært med å starte de fleste tangoklubbene i landet og har vist nordmenn at Tango er mer enn dansetrinn. Instruktørene underviser i sosial tango- ikke show eller akrobatikk. Å danse tango er en finesse med respekt for andre mennesker.

Det er viktig å kunne nærme seg selv gjennom trinnene. I følge danseparet kan alle lære tango. Alder og størrelse betyr mindre. Det viktigste i tangoen er at den enkelte legger sine egne følelser i dansen. Informasjon om kurs kan du lese her.

Ramón Giménez vokste opp i Buenos Aires utkantstrøk i en tid da man måtte kunne danse eller synge for å hevde seg. Ramon hevdet seg tidlig på begge fronter. Han har i tillegg erfaring fra både film og teater. I Argentina var hans læremestre var de gamle "milongueroene " fra 30- og 40- årene. Ramon prøver gjennom sine kurs å formidle den nære, folkelige tangoen som den opplevdes før, og også den livsfilosofien han har lært av sine læremestre.

Mulighet til privattime etter avtale.
tel 93 40 44 31

Fordi bygningen hvor vi har vårt studio er under ombygging har vi begrenset antall kurs. Jeg holder derimot privatkurs og privattimer etter avtale.

Jeg ta kr. 400 per time. Anbefaler 2 timer x 3 uker. Vi finner et tidspunkt i fellesskap.

Målgruppe for kurset:
Seniorkurs

Skriv til Ramon.tango.eller ring meg for avtale. 934044 31 . Det er mulig å betale med Vipps, kontant eller til Oslo Tango Clubs konto ved fremmøte.

Bienvenidos ! Velkommen til argentinsk tango !

Vis flere tilsvarende kurs: