Spanskkurs i Cusco, Peru



Sted: Cusco
          Utlandet, Peru
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Cusco. Perú grenser til Ecuador, Colombia, Brasil, Bolivia, Chile og Stillehavet. Landet har tre markante regioner, et smalt kystbelte langs Stillehavet, de vide Andes fjellene og Amazonas regnskogen.

Innhold:
Selv om kystbeltet består av ørken, så er det her mesteparten av innbyggerne bor. Perú er kjent som Inka landet, men det var mange før Colombianske sivilisasjoner som blomstret her. Besøkende kan besøke de eldgamle ruinene til Inka hovedstaden Cusco, utforske den tapte byen Machu Picchu, samt ruiner fra andre kulturer som Nazca og Moche. Cusco var en gang hovedstaden for Inka sivilisasjonen, og byen er hjem til mange praktfulle arkitekturiske eksempler fra kolonitiden.

Stein fundamentene fra Inka templene er fremdeles synlige i kolonibygningene i og rundt byen. Mange internasjonale turister trekkes til Cusco for byens nærhet til de berømte Macchu Pichu ruinene og Inka stien. Cusco ligger høyt oppe, er det hele året kaldt om kvelden og nettene. Men, dette kan jo være en god grunn til å se de mange markedene som selger flotte ull gensere og tekstiler fra Peru. Omringet av rikdom fra Inka historien har Cusco de samme bekvemmeiligheter som andre internasjonalt kjente byer.

Språk program:
Skolen holder til i en stor bygning ved en av Cuscos hovedgater, Avenida El Sol, rett foran ett av de viktigste stedene for det før Colombianske Cusco, som kalles "Korikancha" (Soltempelet). Bygningen har to etasjer med 15 klasserom, et video rom, fullutrustet kjøkken, underholdnings rom og solterrasse. Vår Cusco skole er bekvemmelig plassert ved siden av postkontoret, Internett kafeer, banker osv.

Skolen ligger fire kvartal fra hovedtorget, "Plaza de Armas", som er hovedmøtestedet i Cusco. Et utmerket sted å betrakte de lokale menneskene. Det er mange restauranter, kafeer, katedraler og museum i nærheten. Undervisningen holdes i klasserom dekorert med typisk peruansk kunst. Skolekapasiteten er 60 studenter. (120 med morgen og ettermiddags undervisning). Studentene er fordelt på 60% fra Europa og 40% fra Nord Amerika.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Cusco

Vis flere tilsvarende kurs: