Søvnskolen - Bedre søvn, bedre livsmestring - nettkurs



Kursarrangør: Fin Balanse AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du ønsker, får 1 modul i uken i 7 uker
Varighet: Tilgang for evig!
Pris: 3333

Bli kjent med din indre klokke og lær deg å sove en gang for alle! Registrer dine vaner og din adferd i en søvndagbok, forstå hvorfor du ikke sover optimalt, få mange gode tips og råd slik at du kan legge til rette for å sove bedre, endre din adferd og forbedre søvnhygienen. 7 ukers varighet.

Dette kurset passer for deg som sliter med å sove uten tabletter, som enten har problemer med innsovning eller med at du våkner om natten og blir liggende våken.

Det er for deg som føler at du er elendig på å sove, har lakenskrekk og kanskje til og at bare tanken på å sove stresser deg.

Du våkner trøtt om morgenen og føler deg aldri helt uthvilt. Energinivået når aldri de høydene som det gjorde før og du ender opp med å alltid føle deg utslitt.

Stress er søvnens største fiende og derfor sliter veldig mange av våre kunder med dårlig søvn, som var årsaken til at jeg laget kurset i utgangspunktet. Dessuten har jeg selv slitt med søvnvansker i 35+ år men ble “kurert” for 3 år siden og kan i dag med stolthet si at jeg sover meget godt. Kurset baserer seg på mine egne erfaringer, mine kunders erfaringer i tillegg til solid og nyeste teori som grunnlag.

I kurset får du innsikt i hva søvn er og hvorfor det er viktig, du finner ut hvorfor du sover dårlig, du lærer om hvordan kroppen fungerer og følger et steg-for-steg program på hvordan du kan lage deg nye sunne søvnvaner som gir deg bedre mestring på de fleste områder.

Søvnskolen gir deg innsikt, opplæring og en mulighet til å endre vaner på lang sikt. Jeg vil påstå at du som jeg, lærer deg å sove.

Kurset går online, hvor du får 1 mudul i uken over 7 uker og er en kombinasjon av videoer, arbeidsark og søvndagbok. Kurset er et kombinert selvstudie med ukentlig samling online (Q&A) der du kan stille spørsmål om konkrete utfordringer og problemstillinger. Dette innebærer at i stedet for å jobbe på egenhånd, får du mulighet til å dele erfaringer og problemstillinger med andre i samme situasjon. Ønsker du råd og hjelp på veien har du mulighet for det i vår ukentlige samling online.

I kursen inngår også meditasjonsfil og hypnosefil for å gi deg bedre forutsetninger for å få til en varig endring på dine (gode) søvnvaner.

Jeg forventer at du setter av 1 time for dagen til kurset hvorav 30 minutter til å se video/lytte til hypnosefil/meditasjonsfil og 30 minutter til å gjøre notater og fylle ut søvndagboken.

Du i gjengjeld kan forvente masse nyttig informasjon, innsikt og gode verktøy for å snu søvnvanene dine og oppnå det som kalles god søvnhygiene. Du kan også forvente å få meget gode resultater hvis du følger programmet, ser på videoene, gjør oppgavene og fyller ut søvndagboken. Å bruke meditasjonsfilen og hypnosefilen vil akselerere resultatet så jeg anbefaler på sterkeste at du bruker de.

Programmet er bygget opp på følgende måte og vi jobber med en modul per uke:

Modul 1 - Hva er søvn og hvorfor sover vi?

Modul 2 - Hva får oss til å sovne og hva holder oss våken?

Modul 3 - Din magiske indre klokke

Modul 4 - Den fantastiske søvnkoden

Modul 5 - Sikre måter å forbedre søvnen

Modul 6 - Stress - søvnens største fiende

Modul 4 varer i 2 uker og er et dypdykk i å endre dine vaner.

Hjertelig velkommen til å lære deg verktøy for å sove bedre som du kan bruke resten av livet!