Russisk språkkurs nivå A1 - Nettbasert



Kursarrangør: Multiskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid:
kl.17.00-18.30 onsdager og søndager
Varighet: 18 timer
Pris: fra 2340

Timene holdes i en gruppe på 2-4 personer (eller eventuelt flere) på Zoom. Pris: 230 NOK/45 min per deltaker i en gruppe av 2 deltakere, 160 NOK/45 min per deltaker i en gruppe av 3 deltakere, 130 NOK/45 min per deltaker i en gruppe av 4 deltakere eller flere.

Innhold.
Dette er kurs A1, del 1 (av 3). På dette kurset lærer deltakerne å lese alfabetet, presentere seg selv, hilse på hverandre, snakke om familie, ting de eier, beskrive det som finnes i rommet og i vesken, osv.

Gruppene blir satt sammen med like forkunnskaper, behov og interesser. Slik får man i tillegg til individuell støtte fra våre dyktige lærere, også en mulighet til å praktisere språket med andre på samme nivå. Læreren vil legge opp til individuelt arbeid og samarbeid ved behov.

Tidspunkt:
Undervisningen foregår: om morgenen, ettermiddagen eller på kvelden. Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg. Optimal varighet per leksjon er 90 minutter. Har du ikke mulighet til å være med på undervisningen en dag, vil det være et opptak av timen tilgjengelig for visning allerede neste dag.

Priser:
Betaling for timene og konsultasjonene skal gjøres før kursstart. Ved å betale godtar du vilkårene våre for levering av tjenester. Hvis du ikke kan delta i gruppekursene, vil ikke betalingen bli refundert.

Prisen på undervisningstimer i gruppen:
• 230 NOK per 45 min per deltaker hvis det er totalt 2 deltakere
• 160 NOK per 45 min per deltaker hvis det er totalt 3 deltakere
• 130 NOK per 45 min per deltaker hvis det er totalt 4 deltakere eller flere.

Vi hjelper deg med å finne en prisløsning og optimal treningstid.

Vis flere tilsvarende kurs: