Rolig myk yoga



Kursarrangør: Magenta Yoga
Sted: Ved Nadderud stadion, samme hus som Kiwi
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 61, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Mandager kl. 10.00 - 11:15 og onsdag eller
Mandag kl 18:30 - 19:45
Varighet: 90 minutter
Pris: 2.400

Vi tilbyr kurs i rolig myk yoga. Dette er en rolig og myk yogaklasse, som passer for alle. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din pust, kropp og sinn.

Du vil bli veiledet gjennom pusteøvelser, myke rolige bevegelser og avspenning, og du kjenner selv etter hva som er riktig for deg. Timen er dyp, flytende og hjelper deg å åpne deg opp til din indre kropp gjennom bevegelse, stillhet, pust og bære å være.

Denne yogaen er enkel, åpen, utviklende og varmhjertet. Vi skifter mellom stille og mere dynamiske strekk og kan påvirke et eller flere plan i oss på samme tid og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv. Den bygger opp styrke og fleksibilitet, utvider bevegelses kapasiteten og gir samtidig mulighet for meditativ fordypelse. Du vil også erfare at det kan bli benyttet eteriske oljer, musikk og berøring som virker velgjørende på kropp, sinn og sjel.

Det vil også benyttes rogivende yin- og restorative stillinger hvor du lærer å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stillner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å åpne opp kroppen, frigjør spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kropp og sjel, slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

Du kan forvente større livskraft, mere styrke, mer smidighet, færre spenninger samt mere ro og velvære i kroppen ved regelmessig oppmøte.

Velkommen til en yogatime hvor du lærer Å VÆRE gjennom KROPPEN.

Denne yogaklassen vil være velgjørende og åpen for alle, og kan være spesielt nyttig for deg som er sliten, lider av stress relaterte problemer, er kronisk syk, har kreft, er frisk igjen etter utbrenthet eller sykdom eller bare trenger en rolig og myk yogapraksis.

Vis flere tilsvarende kurs: